Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd bierzecie siłę do życia ?

Polecane posty

Gość gość

Co Was motywuje do działania ?

Gość dawny ladaco
mi sil do zycia daje; zona, ojciec, dzieciaki, praca zawodowa

Gość gość
Mnie po nawróceniu siły do życia daje Bóg.

Gość gość
Mnie ludzie wierzący wpedzili w najczarniejszą depresję dowodząc mi, że nie mam prawa do szczęścia. Ci sami niezle sie ustawili i niczego sobie nie odmawiali. Nie mam żadnych sił do życia ani do codziennej aktywności, a jak już będzie bardzo źle, to popełnię samobójstwo.

Gość gość
Ganja daje mi siłę! Tylko dobry blancik jest w stanie poprawić mi humor, szkoda tylko, że w moim towarzystwie palą tylko faceci xd

Gość gość
A boga nie ma. Jest Kościół a to już podlega pod sekte.

Gość gość
Mi leki antydepresyjne

Gość gość
Zacznij jarać. Leki to trucizna.

Gość gość
Piękno życia i świata , bo życie jest piękne

Gość gość
Z ciekawości. Wieczorem żal mi dnia, że już się kończy. Usypiam i mam nadzieję się znów obudzić by zobaczyć co ciekawego się wydarzy, w rodzinie, na świecie. Czy słońce dziś wyjdzie zza deszczowego nieba, czy będę mogła pójść do lasu zobaczyć czy są nowe grzybki, podziwiać przebarwiające się drzewa i krzewy, zobaczyć czy wiewiórka-złodziejka buszuje na naszym orzechu. :)

Gość gość
gość dziś Z ciekawości. Wieczorem żal mi dnia, że już się kończy. Usypiam i mam nadzieję się znów obudzić by zobaczyć co ciekawego się wydarzy, w rodzinie, na świecie. Czy słońce dziś wyjdzie zza deszczowego nieba, czy będę mogła pójść do lasu zobaczyć czy są nowe grzybki, podziwiać przebarwiające się drzewa i krzewy, zobaczyć czy wiewiórka-złodziejka buszuje na naszym orzechu. usmiech.gif xxx Nieźle się odurzasz.

Gość gość
z kredytów i kokainy

Gość gość
akutalnie od paru lat żyje tylko wiarą w Boga i nadzieją na lepsze jutro, niczym innym bo nie mam nic ani nikogo, zero znajomych, zero dziewczyny żony miłości, rodzina ma mnie gdzieś

Gość gość
gość dziś gość dziś Z ciekawości. Wieczorem żal mi dnia, że już się kończy. Usypiam i mam nadzieję się znów obudzić by zobaczyć co ciekawego się wydarzy, w rodzinie, na świecie. Czy słońce dziś wyjdzie zza deszczowego nieba, czy będę mogła pójść do lasu zobaczyć czy są nowe grzybki, podziwiać przebarwiające się drzewa i krzewy, zobaczyć czy wiewiórka-złodziejka buszuje na naszym orzechu. usmiech.gif xxx Nieźle się odurzasz. xxxxxxxxxx Eeetam, ja mam tak samo, a sie nie odurzam. Tez staram sie cieszyc małymi rzeczami i to w sumie jest prawidłowe zachowanie. Na początku nie jest łatwo przestawic sie na takie myslenie, to przychodzi dopiero z wiekiem. Bardzo młodzi ludzie i wymagający niewiadomo czego, więcej cierpią.

Gość gość
To prawda cierpienie często wynika ze zbyt wysokich ambicji a zbyt małych możliwości by jej spełnić , trzeba się zadowolić tym Co jest i mieć nadzieję na szczęście

Gość gość
Mnie motywują gołe dziewczynki