Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alpha alpha

Mąż ma pusto w głowie

Polecane posty

Gość Alpha alpha

Gdy byłam zakochana to niestety nie zauważyłam, że mój mąż ma pusto w głowie. Wraca z pracy to zamiast pogadać, włącza od razu facebooka, pije litry piwa i gada głupoty do kamery. Jest wtedy głośny, wulgarny, zachowuje się jak debil. Wcześniej rozmawialiśmy na różne tematy, nie jesteśmy na tym samym poziomie wykształcenia, ale on nic nie zmienił żeby znaleźć ze mną jakikolwiek wspólny język, chociaż obiecywał. Czasem mam wrażenie, że nie pasujemy do siebie, on by się świetnie czuł z karyną słuchając całymi dniami rapu na full, a ja wolę ciszę, pójść razem do kina, teatru, pogadać przy winku w restauracji. Gdzie ja miałam oczy, że wyszłam za takiego młota i prymitywa? :/

Gość Alpha alpha
Pracuje w kebabie. Od początku wiedziałam, że on nie ma wykształcenia, ale jakoś się dogadywaliśmy, starał się. Teraz to w ogóle ma mnie w d***e, jestem na przedostatnim roku studiów, proszę go żeby przestał się tak wydzierać i wyłączył muzykę, bo muszę się skupić to ma to gdzieś.

Gość gość
I będzie jeszcze gorzej, ludzie zmieniają się tylko na gorsze. Po co w tak młodym wieku wyszłaś za mąż?

Gość gość
bo Sebiks był w drodze