Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Dziwny sen z ktorego nie mozna sie obudzic...

Polecane posty

Gość gość

Dzis mialam bardzo dziwny sen snily mi sie znane mi osoby babcia kuzyn i kuzynka, narzeczony wszystko bylo normalnie ale po chwili zaczely dziac sie dziwne rzeczy kran ktory odstawal znacznie za zlew tak ze jak sie z niego korzystalo cala woda leciala na podloge ale mimo wszystko kilkakrotnie nalewalam z niego wode dla psa, latajace krzesla ktore wybijaly szybe jakby zle moce... Pamietam ze bardzo sie balam, w tym samym snie jak bylam z psem na spacerze jakis facet probowal wejsc mi do samochodu, niby wygladal normalnie ale tylko jak zobaczylam ze sie zbliza zaczelam panicznie sie go bac i chcialam zamknac drzwi ale jak zwykle cos mi nie dalo, cos bylo popsute... W pewnym momencie zdalam sobie sprawe ze to sen i chcialam sie obudzic mocno probowalam otworzyc oczy... Az zobaczylam kawalek sufitu u siebie w pokoju pomyslalam juz po strach wstalam z lozka a tam dalej kran, dziwne postacie... Znowu strach i proba otwarcia oczu i znowu teoretycznie udana ale nie do konca... I tak w kolo z 5 razy... Przepraszam ze obie nieskladny ale pamietam tylko fragmenty snu i probowalam zlozyc go w calosc... Dodam ze to nie pierwszy taki dziwny sen... Co o tym myslec pomozcie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować