Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kupujecie cos rodzicom na ich rocznice slubu?

Polecane posty

Gość gość

Jak obchodzi cię rocznice ślubu rodziców?

Gość gość
Każdy obchodzi swoje. Nawet nie pamiętamy. Rodzice na nasze rocznice też nam nic nie dają. Jest nas troje. Dziadkowie mieli 67 rocznicę ślubu. U nas nie ma takich zwyczajów.

Gość gość
Jak to? Przeciez to wasi rodzice Jak mozna nie pamietac o rocznicy ich slubu i nic nie kupic? Ja nie znam nikogo kto nie kupuje wtedy nic rodzicom Zawsze jakies prezenty lub wyjazdy do sanatorium sa.

Gość gość
Ja nic moim nie kupuje. Są 37 lat po ślubie i bardzo się nie lubią. Nie ma czego świętować.

Gość gość
Moim rodzicom na 25. rocznicę (troche czasu temu) razem z siostrą i bratem sie zrzuciliśmy i kupiliśmy im nową bardzo ładna kanapę oraz wycieczke na dwie noce do Krakowa - rodzice mieszkają na Kujawach, żadne znich nigdy w Krakowie nie było. Bardzo byli zadowoleni i szczęsliwi z wycieczki. tak to by nie pojechali pewnie. na zwykłę rocznice to dzwonię lub pisze smsa. raczej dzownię. na 30-stą rocznicę wysłalismy im (ja z mężem) piękne kwiaty. my na naszą 1-wszą dostalismy od nich  kartkę i czekoladki (pocztą - dzieli nas 300 km) a na 5-tą wazon piękny. Moi rodzice pamietają o naszych rocznicach, urodzinach moich mojego męża i córki. a my o nich. o teściach też pamiętamy, ale oni są - mimo tego że suepr ludzie tak w ogóle - niezbyt dobrzy jeśli chodzi o daty ;) wiec teściowie to zwykle tlyko o urodiznach wnuczki pamietają, a o naszej rocznicy slubu to tyle tylko, że to w lipcu ;)

Gość gość
Nie, z rodzicami świętujemy ich imieniny, Dzień Matki, Dzień Ojca, kupujemy im coś pod choinkę bo święta są u nich (inni dorośli nie dostają). Rocznice w naszej rodzinie obchodzi się we dwójkę, jeśli urządzaliby jakieś przyjęcie to pewnie że byłyby prezenty, ale oni gdzieś wychodzą czy jak nie wyjdzie, to chociaż przy winie sami celebrują.

Gość gość
Nie. Nawet nie pamiętam kiedy mają rocznicę ślubu. Oni sami też jej nie obchodza.

Gość gość
Ja z rodzeństwem zasponsorowaliśmy rodzicom na 30stą rocznice weekend w gorach. Strasznie im sie podobało (byli pierwszy raz), do tego stopnia, że już planuja jechac za rok :)

Gość gość
Obchodzimy wszystkie urodziny, imieniny, dzień babci, dzień dziadka, dzień kobiet, dzień matki, dzień dziecka, mikołajki oprócz rocznicy ślubu.

Gość gość
Moi tez nie obchodzą rocznicy ślubu

Gość gość
Moi teściowie maja w BN 50 rocznice slubu :) Zdrowie juz nie na wyjazdy, wiec robimy rodzinny zjazd w pensjonacie i swietujemy cala rodzina. Jest to niespodzianka i teściowie za nic nie placa, placa ich dzieci z rodzinami. Zrobimy im wspominkowy wieczór ze slajdami starych zdjęc, bedzie ognisko, i kulig ( jak bedzie snieg ), jakis pamiatkowy prezent tez wymyslimy. Bedzie super juz sie nie moge doczekac :)

Gość KiniaIn
Na trzydziesta rocznice slubu kupilam moim rodzicom, uwaga.... PLAYSTATION :D:D jak do mnie wpadali to przepadali na kanapie i grali w crush bandicoota (pamietacie te gierke??). wiec wpadlam do media expert i kupilam na jakiejs promocji... :) i teraz zachwyceni sa, na dwa pady graja :) dobrze miec fajnych rodzicow ;))

Gość gość
Nie. Tylko na urodziny.