Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wniosek z kafeterii : co druga kobieta usunęła

Polecane posty

Gość gość
Oby towje tlumaczenia pomogły i obys mogła zyc wiecznie w swiecie bez aborcji , bólu , smierci etc Xxx A ja tobie też tego życzę szczerze...obyś nigdy nie padła ofiarą gwałtu tak jak ta polka z którą byłam w klinice! Mam nadzieje, że wtedy razem z mężem wychowacie dziecko w wierze katolickiej czy chrześcijańskiej .Pamiętaj że twoją córkę,siostrę czy znajomą też to może spotkać i zachowaj te mądrości dla tej osoby..

Gość gość
dziś o prosze nawet reklama kobieto co zrobisz to zrobisz tylko tu nie chodzi o cały naród tylko o jednostke jaka ty jestes i twoja odpowiedzialnosc za zabicie swojego dziecka Xxx A ta dalej swoje.chciałam ci pokazać że nie ma różnicy czy Polka usunie płód w pl czy w Słowacji .Bo i tak to zrobi jak będzie chciała! wpisze w Google aborcja klinika wyświetli się jej to co mi i pojedzie ,i nie popełni tym grzechu bo w Boga nie wierzy! To jest tylko w waszych głowach.A jeżeli jedynym argumentem przeciwko legalnej aborcji jest Biblia i bóg to podziękuje za dalszą dyskusje bo nie wierzę w waszego boga :) pozdrawiam serdecznie i życzę życia z bogiem w zgodzie bo się pogniewa! I módlcie się za dzieci które wsiąkły w prześcieradła i zostały wyrzucone w prezerwatywach do śmieci na całym świecie ! Aby bóg was za to rozgrzeszył :P

Gość gość
dziś o prosze nawet reklama kobieto co zrobisz to zrobisz tylko tu nie chodzi o cały naród tylko o jednostke jaka ty jestes i twoja odpowiedzialnosc za zabicie swojego dziecka Xxx A ta dalej swoje.chciałam ci pokazać że nie ma różnicy czy Polka usunie płód w pl czy w Słowacji .Bo i tak to zrobi jak będzie chciała! wpisze w Google aborcja klinika wyświetli się jej to co mi i pojedzie ,i nie popełni tym grzechu bo w Boga nie wierzy! To jest tylko w waszych głowach.A jeżeli jedynym argumentem przeciwko legalnej aborcji jest Biblia i bóg to podziękuje za dalszą dyskusje bo nie wierzę w waszego boga :) pozdrawiam serdecznie i życzę życia z bogiem w zgodzie bo się pogniewa! I módlcie się za dzieci które wsiąkły w prześcieradła i zostały wyrzucone w prezerwatywach do śmieci na całym świecie ! Aby bóg was za to rozgrzeszył :P

Gość gość
Widzę, że nie macie co robić, bo przepisujecie cudze teksty w całości. Nie każdy jest wierzący, nie w tego samego boga, a żeby dokonać aborcji, trzeba najpierw być w ciąży. Osoba, która zakłada takie durne tematy powinna niezwłocznie udać się do psychiatry. Co druga kobieta nie może zajść w ciążę co najwyżej, w takich czasach żyjemy. Stres, że dziś masz pracę, jutro możesz nie mieć, gonitwa za pieniędzmi i sukcesem robi swoje. Niechciane dzieci sypią się hołocie i łajdakom, a jak komuś zależy to nie ma. Pozostaje in vitro, ale tutaj też coś nie pasuje wariatkom, dla których plemnik to już dziecko ☺

Gość gość
"gość dziś 10:12 ano stąd, że duża liczba doradzają usunięcie kobietom w temacie aborcji. I ich ulubiony "tekst" wasze babki skrobaly się na potęgę. (skąd to wiedza?) Ręce opadają." BO TAK BYŁO jeszcze 30 lat temu aborcja byla legalna . Aborcja była stosowana jak antykoncepcja .Pierwsze pytanie ginekologa "ciąże utrzymujemy czy dac skierowanie na zabieg " Większość kobiet 50 + ma za soba min jedna aborcje . Za to nasze babcie mialy swoje sposoby na poronienie . Babcia mojego meza skakała z szopy zeby poronić . Inna nosiła po 2 worki ziemniaków na polu . Kapały sie w ziołach żeby poronić itp

Gość gość
Oczywiście, że kobiety od zawsze usuwały ciąże i usuwać będą. Bo to na nas ciąży niestety odpowiedzialność. Facet spuści się i nie musi znosić trudów ciąży, porodów, połogu, karmienia piersią... A wniosek autorki jest dommz du/py. X gość dziś Myślę że ten temat założyła krystyna pawłowicz Dobre. ;)

Gość gość
Usunelam i jak czytam tematy o kobietach, ktore kompletnie sobie nie radzą z macierzynstwiem, nie kochają swoich dzieci itd. To ani przez chwile nie żałuję swojej decyzji. Nawet calkirm niedawno pojawił się taki wątek - kobieta w 8miesięcznej ciąży oraz kilka komentarzy, ze czasami po narodzinach wcale tak miłość do dziecka nie nachodzi, a pojawiają się obowiązki. Nikogo do niczego nie namawiam. Jedynie do przemyślenia swojego wyboru.

Gość gość
Gdzieście się wychowały, co niektóre chyba tylko wprawdzie ale... - "skakanie z szopy " " wszystkie znajome sie skrobały" itp przecież 30 lat temu były tabletki i spirale były, książki, były kondomy .. A przymusowego "parzenia się" (tak chyba mówią te od skakania z szopy ..) komuna też nie wprowadziła .