Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zdarza sie wam aby przyoszczedzic wejsc do wanny z woda po 2 osobie

Polecane posty

Gość gość
Rozumiem, że większość z Was do rzeki, jeziora czy do publicznego basenu też nie wchodzi?

Gość gość
uwaga! chwila przerwy i idziemy po popcorn i colę zapowiada się dobra zabawa :)

Gość gość
gość dziś Moj maz sie goli wiec nie ma tam wlosow, to raz. Dwa: a loda to nie boisz sie mu robic? A lizac pupy? wIEC ZAMKNIJ PYSK X Robisz loda facetowi ktory ma po calym dniu spocone, smierdzace jaja? Pozdro!

Gość gość
Brzydzę się wodą w rzece. Po tym jak zobaczyłam pływające obsrane pampersy, krowi łeb itp nigdy nie wejdę do takiej wody.

Gość gość
Ja nie widzę w tym niczego złego. Przecież kąpiemy / prysznicujemy się codziennie, nie pracujemy fizycznie, więc nie jesteśmy nie wiadomo jak brudni. Ja po mężu czy z mężem się nie brzydzę. Bardziej po dzieciach bo nie wiadomo czy nie nasikały do wody.

Gość gość
Ja już chipsy i coca colę mam gotowe. No to jedziemy :D

Gość gość
Tak robią wielodzietne, biedne rodziny ktore nie maja pieniedzy i oszczedzaja jak tylko moga. Ja nie oszczedzam na wodzie i myciu, skoro ide się wykąpac by byc czysta to nie zamierzam myć się w brudzie kogoś innego..

Gość gość
a żebyś wiedziała ,że nie liżę mężowi doopy bo dla mnie doopa jest od srania a nie od bzykania czy lizania...w jeziorze,morze i basenie też się nie kąpię bo się brzydzę

Gość gość
Ja zużyte torebki herbaty po mężu i dzieciach suszę na kaloryferze, potem robię herbatkę gościom. Co w tym obrzydliwego? :D

Gość gość
gość dziś Rozumiem, że większość z Was do rzeki, jeziora czy do publicznego basenu też nie wchodzi? X Mam rozumiec, ze ty myjac sie w rzece nie myjesz sie juz w domu? Bo ja by zadbać o higiene biore prysznic w czystej wodzie, nie ide do basenu publicznego..

Gość gość
Omg.. serio? Co ma wieczorna kąpiel do basenu? Czy po basenie zadna z was juz sie nie myje bo sie w wodzie pluskala? Tu chodzi o higiene, dla innych to jest luz umyc sie w brudnej wodzie po mezu a ktos inny bierze prysznic w czystej wodzie by byc po prostu czystym. Zal mi was

Gość gość
Wode w kiblu też spuszczasz dopiero wtedy kiedy cala rodzina nasika?!

Gość gość
Oczywiscie,ze tak. Codziennie kąpie sie, w wodzie po córce. A później mąż dolewa sobie ciepłej i sie myje. Nie widze w tym nic złego. Córka wody nawet nie zabrudzi, ja tez nie bo w polu nie pracuje wiec sie nie brudze ba nawet sie nie poce. A ajkpóźniej zrobie kupę podcieram sie bardzo dokładnie. Mąż sie nie brzydzi kąpać sie w tej samej wodzie. Cieszy sie,zema pełna wanne

Gość gość
gość dziś a żebyś wiedziała ,że nie liżę mężowi doopy bo dla mnie doopa jest od srania a nie od bzykania czy lizania...w jeziorze,morze i basenie też się nie kąpię bo się brzydz xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx w jeziorze, w morzu - dlaczego się brzydzisz, bo nie ogarniam? prędzej bym się w basenie brzydziła niż w tak wielkich akwenach wodnych

Gość gość
Jasne , ze tak robię . Po dziecku zdarza mi się wykapać . Dolewam wody i gotowe . to bardzo ekologiczne podejście i ja popieram takie rozwiązania .

Gość gość
gość dziś Oczywiscie,ze tak. Codziennie kąpie sie, w wodzie po córce. A później mąż dolewa sobie ciepłej i sie myje. Nie widze w tym nic złego. Córka wody nawet nie zabrudzi, ja tez nie bo w polu nie pracuje wiec sie nie brudze ba nawet sie nie poce. A ajkpóźniej zrobie kupę podcieram sie bardzo dokładnie. Mąż sie nie brzydzi kąpać sie w tej samej wodzie. Cieszy sie,zema pełna wanne X Dzieci lubią sikać do wody ....

Gość gość
Beka z kobiet ktore tutaj porownuja plywanie w basenie do codziennej higieny miejsc intymnych.

Gość gość
Pamiętam jak byłam mała, to sikałam do wanny w wodzie. Też się po mnie myli :D Oczywiście się nie przyznawałam haha

Gość gość
gość dziś gość dziś Rozumiem, że większość z Was do rzeki, jeziora czy do publicznego basenu też nie wchodzi? X Mam rozumiec, ze ty myjac sie w rzece nie myjesz sie juz w domu? Bo ja by zadbać o higiene biore prysznic w czystej wodzie, nie ide do basenu publicznego.. xxx Nie wchodzę ani do rzeki ani do jeziora. Przed i po basenie publicznym normalnie biorę prysznic. Chodziło mi o osoby, które twierdzą, że wchodzenie do wody po kimś jest obrzydliwe. Poza tym, gdy kąpię się w wannie, to i tak później spłukuje się pod prysznicem. Tak też robią osoby, które tu pisały, ze kąpią się w wodzie po kimś.

Gość gość
Może jesteście jak hołota i biedota umysłowa i nie macie bidetów ale ja mam i podmywam się więc nie wchodzę z b.dupą do wody :-S

Gość gość
gość dziś Przecież Ci piszą, że po takiej kąpieli w wodzie po kimś spłukują się pod prysznicem. A nikt normalny nie myje się w rzece, basenie itd. Chodzi ogólnie o wchodzenie do wody po kimś.

Gość gość
gość dziś I co tego,ze dzieci sikaja.do wody. To moje dziecko wiec sie nie brzydze. Milion razy zlała mi.sie na kolana.

Gość gość
gość dziś gość dziś I co tego,ze dzieci sikaja.do wody. To moje dziecko wiec sie nie brzydze. Milion razy zlała mi.sie na kolana. X W jaki sposob dbasz o higiene intymna skoro myjesz cipe w osikanej wodzie?

Gość gość
gość dziś Uwierz, ze moja c**a nawet nie wyczuje tych kilku kropli moczu.

Gość gość
Fuuuuuj! Jestes obrzydliwa.

Gość gość
gość dziś gość dziś Uwierz, ze moja c**a nawet nie wyczuje tych kilku kropli moczu. X O k***a rzygam.

Gość gość
po co rzekomo czyści ludzie biorą prysznic przed basenem? pytam serio nie chodzi mi o kogos, kto przyszedł z fizycznej roboty

Gość gość
No pewnie, że cię nie brzydzi. Kiedyś babki na forum pisały, że piją mocz z nocnika :D :D

Gość gość
Tak dolewam wody i normalnie sie wykąpie Nie mam obsesji na tle zarazków , bakterii itd wiec wykapać sie w tej samej wodzie po dziecku czy mężu to dla mnie nie problem .

Gość gość
Najwięcej chorób, stanów zapalnych, grzybicy, robi się z brudu, czyli zarazków. Kontroluj się regularnie.