Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscxxxxgosc

ciąża jedna po drugiej

Polecane posty

Gość goscxxxxgosc

mimo karmienia piersią i zaomnieniu 1 tabletki ... Czy to mozliwe ? Po 6 tygodniach od porodu miałam miesiączkę teraz mineło juz 3 miesiące od porodu zapomniałam tabletki anty i w ten sam dzis był seks :O Mineło 14 dni od tego dnia a wczoraj miałam ból podbrzusze i mdli mnie do dziś :C jak oceniacie prawdopodobienstwo ciąży? Test zrobie jutro

Gość gość
prawdopodobienstwo 50/50 albo jestes albo nie jestes

Gość gość
dziś zgadzam się

Gość gość
13.20 ma rację. Wspaniałe oszacowane prawdopodobieństwo ciąży.

Gość goscxxxgosc
bardzo sie martwie, miałam na myśli czy to mało prawdopodobne? czy bardzo? sa mozę kobiety które zaszły w podobnych okolicznosciach w ciążę?

Gość gość
Ja zaszlam w ciążę karmiąć piersią, nie dostałam okresu po porodzie, współżycie stosunkiem przerywanym. Syn ma 6 msc a ja kilka dni temu dowiedziałam się że jestem w 12 tygodniu ciąży. Kurde nie spodziewałam się.

Haha zapomniałaś tabletki i będziesz miała dziecko typowa matka polka która rozmnaża się przez własna niekompetencję i głupotę Oby twoje dziecko nie było takie durne jak ty, choć będzie to trudne z taką mamusią

Gość gość
Chupacabra (wym. /tʃupa'kabɾa/; hiszp. la chupacabra, również chupacabras – dosł. wysysacz kóz, z hiszp. chupar – ssać, la cabra – koza) – legendarne latynoamerykańskie zwierzę, obiekt badań kryptozoologii, którego istnienia nie udało się wiarygodnie potwierdzić. Jej rzekome występowanie powiązane jest z Portoryko (skąd pochodzą pierwsze informacje o tym zjawisku), Meksykiem i południowymi stanami USA. Nazwa rzekomego zwierzęcia wzięła się stąd, iż ma ono napadać na zwierzęta domowe i wysysać z nich krew. Opisy stworzenia znacznie różnią się od siebie. Pierwsze relacje z rzekomych spotkań pochodzą z 1990 z Portoryko, od tego czasu chupacabra miała być spotykana najdalej na północ w Maine i najdalej na południe w Chile. Pomimo że wiele osób twierdzi, iż chupacabra może być rzeczywiście istniejącym zwierzęciem, większość naukowców uważa ją za legendarne stworzenie, rodzaj współczesnego mitu. Opisywana jest przez rzekomych świadków jako duże i ciężkie zwierzę, wielkości małego niedźwiedzia, wyposażone w szereg kolców na grzbiecie, ciągnący się od szyi aż do nasady ogona. Według innych zeznań stworzenie to jest nienaturalnie szybkie i potrafi przeskoczyć drzewo. Kryptozoolodzy sugerują, jakoby chupacabra była nieznanym gatunkiem zwierzęcia lub kosmitą. Istnieje również teoria, wedle której chupacabra jest domowym zwierzęciem kosmitów. Według świadków często jej atakom towarzyszą dziwne znaki na niebie.

Gość gość
O kutwa, współczuję

Gość goscxxxgosc
karoIka2808 ciesze sie ze jestes taka idealna i zawsze o wszystkim pamiętasz... Moim bledem jedynie jest pominiecie jednej tabletki, podczas codziennej opieki nad dzieckiem nie zawsze jest się w stanie o wszystkim pamiętać. a ty nie wylewaj tyle jadu na forum dla ciężarnychi matek bo sąadząc po twych wypowiedziach jesteś bezpłodną sfrustrowaną wariatką .

Gość gość
możliwe. A dlaczego nie zabezpieczyłaś się dodatkowo albo nie zażyłaś tabletki po skoro nie chcesz ciązy?

Gość goscxxxgosc
zauważyłam że nie wziełam tabletki gdy było już po stosunku a nie wziełam tabletki po ze wzgledu na karmienie piersią :(

Gość gość
nie rozumiem, po porodzie ma sie wszystko rozbabrane tak ze ani usiasc ani sie wyproznic i tylko w pampersach bo podpaski nie wytrzymaja takiego potoku, dziecko sie drze co pol godziny, nie ma czasu wlosow umyc, chodzi sie kilka miesiecy w tej samej brudnej koszuli nocnej z nieumytymi zebami a wam albo sie zbiera na amory albo maz was zmusza a wy sie zgadzacie.jak nie ma czasu ani na spanie ani na jedzenie i siedzi sie kilka miesiecy w 4 scianach.Juz bardziej zrozumiem te co chca miec 2 dzieci w tym samym wieku zeby sie lepiej dogadywaly i w ten sposob celuja

Gość goscxxxgosc
przykro mi że masz takie doświadczenia po porodzie... :( Ja rodziłam naturalnie ale bardzo szybko "doszłam do siebie". Od razu byłam na nogach a połóg był krótki i niezbyt obfity. jak juz pisałam po 6 tygodniach miałam normalną miesiączkę (krwawić w połogu skończyłam duzo wczesniej). A co do macierzyństwa to lekko nie jest ale bez przesady bym zaniedbywała siebie, chodziła nieumyta czy w brudnych ciuchach :O jest dużo obowiązków ale mam też czas dla siebie i męża

Gość gość
goscxxxgosc dziś ja rowniez nie rozumiem jak mozna chodzic jak fleja... po prodzie sn bylam moze i obolala, ale pomimo tego kilka godzin po prodzie bralam prysznic i umylam wlosy... nigdy nie chodzilam w brudnych ciuchach (zmienialam bluzke po kazdym ulaniu, czy innej plamie). W dresach tez chodzilam tylko w domu kiedy bylam sama z dzieckiem i mezem... W domu zawsze mialam czysto i zawsze mialam ugotowany obiad.... a wracajac do tematu, to niestety szanse sa 50/50, skoro dzisiaj mija 14 dzien to zrob jutro test, jesli wyjdzie negatywny to zrob kolejny 18 dni po - wtedy powinnas miec pewnosc

Skoro nie jesteś w stanie zapamiętać tak istotnej kwestii jak regularne branie tabletek to może znak, że nie jesteś zdolna do opieki nad dzieckiem? Przecież trzeba być totalnym matołem, żeby nie dopilnować czegoś takiego. Powinni ci zabrać dziecko bo jeszcze je zapomnisz nakarmić. Poproś konkubenta żeby kopnął cię w brzuch albo zrzucił ze schodów to może nie urodzi się kolejne dziecko w rodzinie przygłupów. I moim życiem i płodnością się nie interesuj, to nie ja wywlekam na publicznym forum swoje nieudacznictwo tak jak ty LOL

Gość gość
autorka tego topiku to spasiony babsztyl który tylko nadstawia dupy i nie liczy się z konsekwencjami żal.pl

Gość goscxxxgosc
gość dziś dziękuję za odpowiedź, jutro rano sie przekonam :) karoIka2808 od tego jest to tematyczne forum mam męża a nie konkubenta tak jak ty i w mojej rodzinie nie stosujemy przemocy. Ale ciebie to chyba ładnie trzaskali w dzieciństwie. No cóż, pozostaje mi tylko współczuć :)

Gość gość
karoIka2808 xD lol ...?? zajmij się dziecko książkami bo nie skończysz gimnazjum :D

Gość gość
"Czy małe dziecko może spać w tekturowym pudełku? Przyjeżdża do mnie na weekend siostra z synem (10 miesięcy) i nie mam łóżka dla niego ale mam za to pudełko po telewizorze, wyścielę je starym śpiworem, może tak być?" - karolka2808 tak cie rodzice urządzili że musiałas spać w kartonowym pudle tłuku? :D :D :D :D :D :D