Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ogladaliscie te modelki plus size na polsacie??

Polecane posty

Gość gość

ja ogladalem jedne odcinek i zadnej Plus tam nie widzialam. Normalne baby jak 90% kobiet na ulicach i to sie nazywa plus size ??

Gość gość
Tak tłuste wieprze w majtach podciągnietych pod pachy a inni mowią ze to ładne

Gość gość
Te majty to bielizna wyszczuplajaca gdyby nie to zobaczylabys wałki tluszczu na brzuchu wiszacy tyłek to ta bielizna utrzymuje sadło w ryzach

Gość gość
Ja tam widzialam ze 2-3 ktore mmozna faktycznie nazwac Plus ale reszta?? wyglada jak 3/4 Polek

Gość gość
Polowa w udach ma tyle co ja w pasie a mam 172 cm i waze 57 kg straszne sa mlode dziewczyny a cialo mają czterdziestolatek po urodzeniu pieciarga dzieci

Gość gość
Najśmieszniejsze ze te grubaski myslą ze paryż i mediolan na nie czeka haha

Gość gość
Gruba modelka jest tak samo dziwna jak modelka z garbem ok sa garbaci ludzie ale niech sie nie pchaja na wybieg tak jak niemowa nigdy nie zostanie piosenkarka ten program tylko osmiesza te dziewczyny

Gość gość
Są fatalne nawet ta bielizna miala za zadanie jak najbardziej je zakryć bo ich ciała sa koszmarne

Gość gość
napiszę to co myśli wiekszosc, to jest promowanie otylosci, rozmiar 42 w gore nie jest w zadnym razie zdrowy, nie rozumiem dlaczego to jest promowane w tv

Gość gość
Ze 2 kilo Tapety i robi swoje

Gość gość
Wole na żywo popatrzeć

Gość gość
W końcu modelki nie anorektyczki

Gość gość
A jest to gdzieś na necie? Bo z fot widziałam to jednak raczej tłustsze są niż przeciętna.

Gość gość
zdrowa i przecietna to 38-40 to jest zdrowa kobieta, trzeba byc głupim i niedouczonym zeby twierdzic ze rozmiar 42-44-46 jest zdrowy dla kobiety i dodatkowo pieknie wyglada.. serio? obraz miazdzycy, cukrzycy, cellulitu i obwislych zwalow tluszczu

Gość gość
zgadzam sie rozmiar 38 jest idealny 42 to juz grubaska

Gość gość
Ja sama jestem chuda, ale 42 rozmiar może być spoko jak ktoś ma 180cm na przykład. Ciężko by kobieta 150 i 180 miały nosić identyczny rozmiar by być uznawanymi za zdrowymi i w normie.

Gość gość
Mi te kobiety się bardzo podobają

Gość gość
tzn co sie podoba ten cellulit? rozumiem 42 ale wysportowana a nie sam tluszcz jak u nich

Gość gość
3/4 Polek? 90%? - takie tutaj są "statystyki" w wypowiedziach. No blagam.... Polki maja zadbane figury a Polki w wieku tych aspirujacych modelek sa szczuple w 90% wlasnie!

Gość gość
Czy sie to komu podoba czy nie, to osobna sprawa. Ale mnie smiesza lkkomentarze, ze powyzej 42 to choroba. Czy te kobiety wygladaja na chore? a spojrzcie dookoła siebie? malo jest krzepkich, silnych grubszych bab? Wiecej niz mdlejacych chudzielców...

Gość gość
Do rozmiaru 46 jeszcze nie jest tak źle. Nie mylcie lekkiej nadwagi z otyłością. Poza tym nie każda koścista wlezie w rozmiar 36 albo jeszcze mniej. Ani grube babska nie są miłym widokiem, ani szkielety anorektyczki

Gość gość
Mam wątpliwości czy któraś z was wie jak wygląda cellulit? Z tego co piszecie to nie bardzo

Gość gość
Promowanie nadwagi i otyłości. Chore.

Gość gość
Moja jest prawie taka rozlazła. Nie mogłem nigdy znaleźć pizdy, więc przestałem się z nią kopcić.

Gość gość
Wiekszosc tak sie przyzwyczaila do anorektycznych chlopiecych dziewczyn, ze jak widza NORMALNE cialo kobiety, to wydaje im sie ze to grubaska. W dziwnych czasach zyjemy. Prawdziwi mezczyzni pozwolili sobie wmowic (przez projektantow-gejow), ze "idealna" dziewczyna ma byc chuda jak mlody chlopak. Najlepiej jakby miala figure Renulki od Wojewodzkiego? Wysoki, chudy chlopiec? Wiekszosc dziewczyn z Plus Size miesci sie w normie, to ZDROWA waga kobiety.

Gość gość
Jeśli projektant jest gejem to normalne, że woli modelki bardzo szczupłe, powyżej 180, bez biustu. U nas w liceum była taka Zuzia, było jej znać wszystkie żebra, pamiętam z zajęć w-f na basenie, bez biustu, ładna dziewczyna, 182 wzrostu. Wyjechała do Mediolanu po maturze, robi karierę w modelingu, a śmiały się z niej, że chuda jak patyk ☺

Gość gość
Ja uwielbiam bielizne modelujaca z alles jest najlepsza :)