Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Karo1986

Jak zapanować nad chęcią kontrolowania faceta?

Polecane posty

Gość Karo1986

Witam, nie mogłam znaleźć wątku tutaj na ten temat, więc postanowiłam sama Was zapytać. Tak więc jestem w 4 letnim związku, szczęśliwym, tak mi się wydaje, ale miałam tendencje na wchodzenie na facebooka mojego faceta. Ja wiedziałam że nic tam nie znajdę, wiem że by mnie nie zdradził, ale to była ciekawość, może duchy przeszłości z byłym który uwielbiał na facebooku pisać z kumplami na temat lasek i w ten sposób dowiedziałam się, że eks mnie zdradza, i chyba pozostało to we mnie, wchodzenie w czyjąś prywatność, nie w celu nakrycia na zdradzie, ale w sercu mam pewne wątpliwości. miesiąc temu pokłociliśmy się ponieważ zobaczyłam pewną, pierwszą w zyciu rozmowę z kumplem jego na temat lasek i przyznałam się od razu, że widziałam to. Było nieciekawie, jednak jest on wyrozumiały i mi wybaczył. Ale ja ciągle mam chęć wejścia na jego profil, zobaczyć, tylu rzeczy mi nie mówi, a tam się dowiadywałam, wiem, że można to nazwać jako chore, ale chce się tego oduczyć, nie chce już tego robić, nie robię, ale ciągle mam jakieś myśli żeby jednak to zrobić. Czy znacie jakiś sposób aby nad tą kontrolą jakoś zapanować? Mam nadzieję, że będziecie wyrozumiali. pozdrawiam, K.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować