Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ślub od pierwszego wejrzenia, ogląda ktoś?

Polecane posty

Gość gość

Komu kibicujecie? Co myślicie> 1 sezon był ciekawy,choć żadna para nie została razem,dlatego ciekawi mnie jak będzie teraz. :D

Gość gość
Ja ogladam, troche mam zwale, troche dla zabawy. Poki co pierwsza para ktora wziela slub w ostatnim odcinku wyglada na zadowolonych. Kibicuje tez tej blondynie krotko scietej i temu menadzerowi hotelu :)

Gość gość
Ja bym chciała obejrzeć ale nie wiem na jakim programie i o której.

Gość gość
ogladam choc uwazam ze to kolejny chory program tvnu tak jak ktos poslubi mojego syna

Gość gość
kolejne durnoty -za rok będzie "seks od pierwszego wejrzenia" za dwa"kto dalej zwymiotuje " itp.

Gość gość
Ja też kibicuję 1 parze. :) Natomiast ten facet,który ma się ozenić z tą rudą dziewczyną to jakiś alkoholik i erotoman chyba. :/ Ja nie wiem czym się kierują ci eksperci dobierając pary....:/ W 1 sezonie też kompletnie nie dobrali par,no może jedna się dogadywała, reszta po prostu jakaś pomyłka. No i ta Ewa z 1 sezonu wkurzająca była i ta blondyna bezczelna i chamska.

Gość gość
Ta edycja jest beznadziejna - a najbardziej beznadziejny jest ekspert, który na siłę dobiera zupełnie różne osoby. Z tej edycji najbardziej beznadziejny jest buraczany Krzysio z Koluszek, całe to jego towarzystwo wali wódę na umór, i jeszcze im się wydaje, że są fajni. Ubrał się do ślubu jak cieć w Boże Ciało i oczywiście musiał się nachlać przed wyjściem. Masakra - i tak samo ci jego przaśni znajomi, wiocha pełną gębą. Manager jest dziwny, nie wierzę, że facet na takim poziomie, w sumie przystojny i z dobrą posadą nie mógł sam sobie panny znaleźć. Coś z nim nie halo - i mówi jak gej albo ksiądz :P W dodatku to stado baranów - ekspertów dobiera 2 osoby z różnych miast, gdzie każde z nich ma swój świat i solidne podstawy -żadne z nich nie przeniesie się do drugiego, rezygnując ze swojego życia.

Gość gość
To są na pewno aktorzy, a program ustawiony. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że są aż tak zdesperowani ludzie.

Gość gość
A ja myślę,że to prawdziwi ludzie. :) No ten z Koluszek ,to ewidentnie imprezowicz, niewychowany. Co chwila jak są z nim sceny,to albo wali wódę,albo gada o seksie,albo jakieś kretyńskie żarty...a szkoda,bo ta ruda babka wygląda na całkiem fajną. Też się dziwię wyborom tych ekspertów...masakra jakaś. Za to pierwsza para ma jakieś szanse, tak myślę, takie pozytywne osoby według mnie.

Gość gość
To są prawdziwi ludzie nie aktorzy bo w poprzednim sezonie brak udział znajomy że szkoły o czym dowiedzieliśmy się przypadkiem trafiając na program i z tego powodu tylko to oglądaliśmy

Gość gość
Fakt, Krzysiu z Koluszek to porazka, erotoman i alkoholik chyba. Nie wytrzymalabym z takim facetem ani sekundy. Kiepskie poczucie humoru, slabo. A ruda faktycznie fajna kobitka. Natomiast blondyna od menagera tez wyglada na fajna ogarnieta babke, ladna a jednak tez sama.