Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żona w ciąży a on mnie podrywa i obmacuje, powiedzieć żonie o tym?

Polecane posty

Gość gość

Teraz? Czy po porodzie?

Gość gość
Nie daj sie podrywac, wtedy nie bedziesz miala nic do opowiadania.

Gość gość
20:41 otóż to! Zdzira!

Gość gość
Pozwalasz się obmacywać jakiemuś przygodnemu facetowi? Zostaw tę kobietę w spokoju, zastanów się nad sobą.

Gość gość
Jak mnie by usiłował obmacywać jakiś facet dostałby w mordę. Nie radzę informować o tym ciężarnej żony, jej potrzebny jest spokój. A swoją drogą, może facet ma taki sposób bycia? Z tym też się spotkałam.Może za dużo sobie wyobrażasz?

Gość gość
Niech by mnie zaczął obmacywać facet do którego nie czuję mięty... Nogami by się nakrył jak bym mu przywaliła w przyrodzenie :D Ślubna zbierała by delikwenta, obeszło by się bez informowania, jak kumata, sama domyśliłaby się Do autorki rada, żonę tego absztyfikanta zostaw w spokoju, zastanów się nad własnym postępowaniem, bez zachęty z Twojej strony facet nie będzie Cię klepał po 4 literach.

Gość gość
kurna, weszłam na ten temat tylko dlatego, że pomyślałam że jakiegoś męża ciężarnej żony obmacuje inny facet :P

Gość gość
Mnie, wówczas 19 -letniej panience facet klepnął w tyłek. Nawet nie wiedział w którym momencie wylądował na ziemi. To była moja pierwsza wakacyjna praca na obozie żeglarskim, nie wiedział biedak, że przeszłam kilka kursów samoobrony, tydzień chodził okrakiem, jaja podobno sine, opuchnięte [info od lekarza obozowego]. Do końca turnusu omijał mnie i słowem do mnie się nie odezwał. 3 lata później znów spotkaliśmy się na podobnym obozie. On, już żonaty, z małym dzieckiem i zoną uczestniczył w obozie. Ja ze swoim chłopakiem. I przy ognisku opowiedział żonie jak go potraktowałam. Minęło 6 lat, dzisiaj się przyjaźnimy, spotykamy się całymi rodzinami, ale bez klepania:D

Gość gość
Fakt jest taki że podoba mi się ten facet dlatego też pozwalałam mu na trochę, dawałam się podrywać ale nie wiedziałam że ma żonę i to w ciązy. Teraz ciężko mi zmienić się bo to mój przełożony więc nie mogłę być niemiła czy w pysk mu też nie dam. mowicie że zona potzrebuje spokoju a takiego męża też potrzebuje? :O

Gość gość
22:22 nie ważne! Nie szanujesz się! Wstyd mi za Ciebie!

Zostaw go. On ma żonę. Ty też byś nie chciała, by Twój partner dobierał się do innej.

Gość gość
22:27spokój wojująca ciężarówko :D

Gość gość
nie musisz dawac w pysk, wystarczy jak powiesz, ze chyba powinien sie skupic na zonie i przyszlym dziecku. W ogole sciema - boisz sie zareagowac wobec faceta a chcesz robic afere z zona ( ktora mu poowtorzy i dopiero cie szef znienawidzi?

Gość gość
Cały czas flirtowałam a tu nagle powiem 'odwal się koleś'? :O Powiedzieć anonimowo oczywiście, że pan mąż zachowuje się niestosownie w pracy. Wysłanie anonima to co innego niż rozmowa twarza w twarz.

Gość gość
Nie mów jej, tylko jemu! Nie rozumiesz? Taka glupia jesteś? Masz frajdę jak komuś rozbijesz rodzinę?

Gość gość
Tak napisany tytuł, że weszłam bo myślałam, że koleś ma Żonę w ciąży, a jakiś gej się zaleca do niego. Dziewczę naucz się pisać z sensem. A kolesiowi daj w mordę, kopnij w jaja i na odchodne powiedz mu, że powiesz o tych zalotach jego żonie. Jej oczywiście nic nie mów, ale jego to otrzeźwi.

Gość gość
żonę zostaw w spokoju, a facetowi wyrażnie daj do zrozumienia, aby się od Ciebie odpieprzył. A tak z ciekawosci, pozwalasz obmacywać się człowiekowi o którym nic nie wiesz? nie wiesz, czy ma zonę, dzieci, ale jak cię klepie po tyłku to Ty cała w skowronkach - o tym chcesz jego zonę poinformować?

Gość gość
Fakt jest taki że podoba mi się ten facet dlatego też pozwalałam mu na trochę, dawałam się podrywać ale nie wiedziałam że ma żonę i to w ciązy. Teraz ciężko mi zmienić się bo to mój przełożony więc nie mogłę być niemiła czy w pysk mu też nie dam. mowicie że zona potzrebuje spokoju a takiego męża też potrzebuje? pechowiec.gif xxxxxxxxxxxxxxxx autorko, jesteś k***iątkiem, sama nie podupczyłaś to na innych chcesz swoją frustrację scedować. Odpieprz się od nich, a sobie znajdź człowieka bez zobowiązań.

Gość gość
[00:52 nie widzisz że do podszyw?! Ciąża mózg ci uszkodzila? :D

Gość gość
Robi to na co mu pozwalasz.

Gość gość
Nigdzie nie napisałam że on mnie klepie po tyłku! Przytula, obejmuje za szyję, delikatnie dotyka ramienia, szyi, karku, aż na samą myśl robi mi się gorąco :D A wy takie święte że zawsze wszystko wiecie o facecie który się wam podoba? :D z KGB jesteście? I po tym jak na mnie naskoczyłyście, zonka na pewno taka jak wy :o zdecydowałam że wyśle jej anonima, ma prawo widzieć jakiego chvja ma.

Gość gość
niech sobie cie troche poużywa :)

Gość gość
Autorko jestes zerem.

Gość gość
Autork miałam podobny problem. Pomogło ignorowanie go i niedawanie się dotykać. Wyczuł mój chłód i dał mi spokój. Przestań z nim flirtować to napewno się odczepi

Gość gość
wczoraj kiedyś byłam na niego zła (akurat sprawy zawodowe) to wtedy był jeszcze bardziej natrętny, moja niedostepność jeszcze bardziej na niego działała :O zdobywca cholerny

Gość gość
17:34 hahaha :D a mąż drogiej ciężarnej jest święty prawda? :D

Gość gość
Mój szef się na mnie obraził że go odrzuciłam i się gnojek wyzywa na mnie przy każdej okazji. Inne koleżanki mogą się pomylic albo coś wtedy się cieszy i żartuje. Do mnie tylko skacze i ryja drze.

Gość gość
Anonim doszedł :) Wiem, bo dzisiaj pan mąż będzie spał w firmie :D