Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

No i zaczęło się ... ... ...

Polecane posty

Gość gość

nie dosyć że wichura, to jeszcze co chwila jeden za drugim włączają się alarmy na samochodach od tego wiatru.

Gość gość
dla nie posiadacze samochodów to debile są. żadnemu do tej pory nie przyszłĸo do głowy zeby na noc przykrywać samochód plandeką np. reszta woili wynajmować garaże. a mogliby sie dogadać postawić pare słupków takie rusztowanie i se wynająć jakiegos kolesia za drobne żeby tmiał na to oko w nmocy. kompletnie nie kumam co tym ludziom odiera rozum. zamiast wpiertalać autoalarmy mogliby porobic tańsze zabezpieczenia jest mnóstwo opcji

Gość gość
gość dziś Piszesz z dotykowca?

Gość gość
jak dla mnie to im powinni pokraśc te bryki. głupich nie ma sie co litowa bo potem robia z mądrych idiotów. tak dla fanu zeby sie poczuć troche mądrzej

Gość gość
nie pisze gęsim piórem

Gość gość
gość dziś Super, a coś taki wkurfiony?

Gość gość
taki zapomniany wynalaze. miał te zalete że jak coś napisałeś to nie mogłeś edytować. efekt był taki że jak nie pisałes akurat lisatu miłosnego to nie opłacało ci sie wszystkiego przepisywać i trzydzieści trzy razy czytać w poszukiwaniu piertolonego błędu czy innego jepanego kleksa o ile koorfa nie był wielkości kartki

Gość gość
taki mam image a dlaczego pytasz?

Gość gość
drugi efekt był taki że podchodziłes do pisania starannie na tyle na ile pozwalał czas i okoliczności a każdy bład zapadał ci głęboko w pamięc bo nie było jepanego internetu. najważniejszym skuttkiem pisania gęsim piórem było to że ludzie doszukiwali sie w tekście treści a nie kooorfa błedów.

Gość gość
Tak, znam te edycje na dotykowcach.

Gość gość
gość dziś Ale przecież ja ci błędów nie wytykam, ani nie zarzuciłam.

Gość gość
zrób sobie eksperyment. poproś żeby kots nabazgrolił ci ledwo odczytywalnie na kartce jakąś ważną i radosną dla ciebie informacje z błędem ortograficznym jak pisałeś jakieś egzaminy to popros żeby o ta osoba odebrała wyniki. a potem koorfa opowiedz jak ten błąd wpłynał na informacje zawartą w treści..o ile sie doczytasz

Gość gość
a czy ja cie o to oskarżam?

Gość gość
gość dziś Atmosfera się zagęszcza, aż strach się bać.

Gość gość
ogólnie wszystko sie popsuło z chwilą wynalezienia taniego papieru i przyrządów do pisania. dopóki pisano na wołowych skórach to sie wiekszośc m długo zastanowiła zanim cos napisała bo woły były w cenie tak samo jak ich skóry

Gość gość
prawdopodobnie nawet zakonnicy zajmujący sie przepisywaniem ksiąg nie mogliby sie pochwalic 10 000 postów np.

Gość gość
gość dziś A wiesz, że w necie jest takie forum, gdzie za błędy ortograficzne najpierw dostaje się ostrzeżenie, a potem już bana! :D

Gość gość
skończcie się już kłócić...

Gość gość
dlatego ja jestem taki mądry bo przeważnie zastanawiam się co pisze:) czasem skutkuje to błędami bo wybiegam wielowątkowo w przyszłośc mojego tekstu. nie chce mi sie tego poprawiac ani nie uważam tego za konieczne z racji że i tak nikt tego nie zrozumie:) ale pisanie kojarzy sie z utrwalaniem informacji. podejrzewam nawet że sposób wprowadzania tekstu ma wielkie znaczenie na sposób myslenia autora.

Gość gość
serio? jest takie forum? mam nadzieje ze to sie nie rozpowszechni jakos za bardzo

Gość gość
cwaniak84 dziś Ale my się nie kłócimy. On pisze swoje, ja to czytam, coś niekiedy odpisze, ale on i tak pisze swoje itd.

Gość gość
Bartek Emski znowu ma faze.

Gość gość
zresztą to jakieś chore w końcu to błąd ortograficzny a nie błąd piszącego.

Gość gość
kiedys moje posty będą obiektem czci i kultu

Gość gość
gość dziś Serio. Może i jest wiecej, ja wiem o jednym. Reżim pod każdym względem, bany lecą na maksa, aż strach coś napisać zeby komuś nie podpaść. No albo zeby byka nie walnąć, źle przecinka nie postawić :D poważnie regulamin rozwala, a co gorsza przestrzegany jest na maksa i szybkość działania adminów nie daje czasu na poprawienie tekstu :D

Gość gość
ja piertole. i ktoś tam pisze z własnej nieprzymuszonej woli?

Gość gość
gość dziś Tak, w 90% faceci :D (regulamin jest długi, na kilka działów, adziały podpunktów. A tu te o których wspominałam: 19. Użytkownik zobowiązany jest do zachowania poprawności gramatycznej i ortograficznej w treściach postów. 20. Nie wolno nadużywać dużych liter (krzyczeć). 21. Zabronione jest podbijanie (bumpowanie) tematu) Czujesz takie coś na kafe? :D

Gość gość
już myslałem że piszesz o arkuszu kalkulacyjnym. a jak sie nazywa to forum?

Gość gość
swoją droga jeszcze nie widziałem regulaminu dłuższego niz pięć punktów który nie zawierałby w sobie sprzeczności

Gość gość
gość dziś Bardzo cię zaskoczę teraz :D "Bracia samcy". Jest tam też Loża samców :D i wiele innych.