Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdrada przed slubem. Czy to zdrada?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem.z mezem juz 11 lat, 4 po slubie. Wlasnoe sie dowiedzialalam ze przed slubem uprawial seks z inna kobieta. Tzn mowi ze lody macanie i tyle. On nor widzi nic w tym zlego bo- to przeciez bylo przed slubem. Ja noe wiem jak do noego dotrzec ze mnoe zranil bo to nie pierwszy raz jak mnie zrobil w konia:(

Gość gość
Ale że co, bo nie rozumiem? Zdrada to zdrada i tylko od ciebie zależy co z tym zrobisz.

Gość gośćp smiac sie czy nie
On nor widzi nic w tym zlego X Przed slubem - Tylko lody macanie :D .

Gość gość
Lody i macanie? A to ok. To nie zdrada. Zapytaj prezydenta Clintona. :)

Gość gość
00:59 po twoim opisie to nie wierze , ze nie wsadzil .

Gość gość
01:03 Nie ma znaczenia w co my wierzymy. Najważniejsze, żeby AUTORKA się ocknęła po takich wpisach.

Gość gość
może chodziło mu o to że przed slubem byłas inna...

Gość gość
bo tak na zdrowy rozum jak cie to jakoś diametralnie zmieniło to sprawa sie nieco komplikuje

Gość gość
Tu autorka Wiecie dla mnie to oczywiste ze to zdrada. Maz wczoraj sie przyznal jak sie wyluzowal. Do tej i do jeszcze jednej. Jak sie wkurzylam to zaczal mi mowic- no to bylo przed slubem, to bylo kiedys. Przeciez sie z Toba ozenilem to cos znaaczy nie? I gadal zebym sie nie denerwowala bo to bylo kiedys. Wkurzylam sie mialam prawo. Ale on nic w tym swojej winy nie widzi i jeszcze ma fo mnie pretensje. Co Wy byscie zrobili? To nic strasznego dla Was?

Gość gość
Ja bym tego nie wybaczyła. Ślub jest przypieczętowaniem miłości i związku, a nie znakiem jego początku. Przecież przed ślubem wiele lat byliście parą, nie wiem czy mieszkaliście razem. Wiele par przez całe życie nie bierze ślubu, bo to tylko papierek,ale jeśli się kochają i szanują to dochowują wierności. Jeśli iść takim tokiem rozumowania to niech wszyskie pary się zdradzają w narzeczeństwie bo przecież nie mają jeszcze ślubu. Okropnego masz męża, ale ty też masz strasznie mózg wyprany skoro jeszcze się zastanawiasz czy to zdrada :/

Gość gość
Oczywiście, że to nie jest zdrada. Po ślubie też nie zdrada. W ogóle zdrada to nie zdrada.

Gość gość
On pewnie o spacerach i lodach waniliowych , a wy zaraz kosmate mysli

Gość gość
Mezatko, nadajesz sie tylko do bycia nabijana na pal, przed slubem ktos facetowi zrobil loda? I tak go przez 11 lat niszczysz, wywloko, jeszcze o zdrade bedzie oskarzac, no szczyt bezczelnosci.

Gość gość
Zarty zartami , ale masz racje . Wyciaga cos co bylo 11 lat temu . Niektore kobiety powinny leczyc chora zazdrosc .

Gość gość
Czytajcie ze zrozumieniem. Są małżeństwem od 4 lat więc równie dobrze mógł ją zdradzić 5 lat temu, albo kilka dni przed ślubem, a nie 11 lat temu.

Gość gość
Autorko.. on zdradzał j zdradzać bedzie. Ma widać luźniejsze podejście do fizycznej bliskości.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec , co w tej sytuacji zrobić, chcesz wytłumaczenia obiektywnego tego co się dzieje, napisz do mojej wrózki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl