Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miki347

Jak słabszy chłopak może obronić dziewczynę?

Polecane posty

Gość Miki347

Witam, jestem chłopakiem w wieku 17 lat, mam dziewczynę która bardzo kocham i nie chce jej stracić. Ogólnie to ostatnio mamy mały problem i boję się że może kiedyś bardziej zabolec. Otóż nie potrafię bronić mojej dziewczyny gdyż czuje ze zostane wysmiany ze względu na moją skromną posturę. Rozumiem że powinienem powiedzieć coś w stylu żeby się ktoś odwalil ale wydaje mi się to zbyt puste. Możecie mi poradzić w jaki sposób mogę obronić moja dziewczynę?

Gość Carycka
A cos jej grozi?

Gość waterman
Zapisz się na samoobronę ,coś ze sztuk walki ? Jej powiedz ,że chciałbyś w przyszłości móc ją obronić itd ,a znasz swoje aktualne ograniczenia . Bądź pewny w tym co mówisz ,nie ma to być żalenie się . Jeśli jest mądra ,to powie ,że po co itd ,ale naprawdę będzie dumna .

Gość gość
Z tym może być problem dużo leży w psychice jak masz słabą to nawet sztuki walki ci nie pomogą i jak piszesz drobna postura z chatakterem wojownika trzeba się urodzić ale próbować warto

a gdzie wy żyjecie i w jakim towarzystwie sie obracacie, że musicie używać siły fizycznej do "obrony"? przed czym, przed kim musicie się bronić? przecież chyba nie przed dzikimi ludźmi w buszu