Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ubieracie trzyletnie przedszkolaki w taką pogodę?

Polecane posty

Gość gość

Zakladacie dziewczynkom rajstopy pod spodnie? W przedszkolu jest bardzo ciepło, wczoraj córka miała na sobie cienkie leginsy i koszulkę z krótkim rękawem. Natomiast na wyjście na spacer miała założyć jeszcze bluzę i kurtkę plus spodnie dresowe na leginsy. Pani jej powiedziała, że tych spodni nie trzeba, więc nie założyła. Okazało się, że na spacerze padał deszcz. Dziecko dzisiaj chore.

Gość gość
Spodnie dresowe koszulka bluzka kurtka cieplejsza ale nie na zimę. adidasy. Czapek my nie lubimy zakładać jeszcze nie pora na nią. W razie wiatru ratujemy się kapturem.

Gość gość
Mój syn miał kurtkę jesienną, bluzę i bluzkę z krótkim rękawem. Dziewczynce nie zakładałabym rajstop i na to spodni. Bez przesady, to jeszcze nie pora. Syn w przedszkolu bluzę ściąga.

Gość gość
Od podszewki: majtki podkoszulka bez rekawów, sukienka rajstopy -to są rzeczy w których chodzi po przedszkolu-a na dwór ,buty z ociepleniem ale średnim ( potocznie timberki) kurtka dłuższa ala parka lekko ocieplona bluza czapka z materiału i chustka pod szyję. Od czerwca raz była chora ale bez antybiotyku taki kataro kaszel mokry i 3 dni podgorączkowy. A chodzi do przedszkola prywatnego cały rok (z wyjątkiem naszych urlopów w wakacje i bycia u babci) Ja zakładam spodnie na rajtki jak jest w dzień mniej jak 5 stopni a właściwie jak ok zera. To samo legginsy (ale ona chce tylko sukienki) bez spodni na wierzch. Moja ma 4 latka.

Gość gość
Aha ostatnio zaczełam dawac bluze rano ale na dwór pewnie nie zakładają pod kurtkę w południe.

Gość gość
No kurde a ja juz sie zastanawiem jak ubierac chlopca zimna. Jakos chlopaki pardujace w rajstopach w przedszkolu dziwnei wygladaja. Dziewczynka to jeszcze zalozy spodniczke.