Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyźni i Kobiety mają takie same potrzeby. Dlatego udaja dziewice?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam na imię Filip wiele lat mieszkątem w Austrii. Co roku na tak zwany sezon przyjezdzaly Polki na zrywanie truskawek itp. Zaczna się to tak w czerwcu najpierw przyjeżdżają Kobiety które są w wieku 30+ dlatego że młodsze muszą skończyć rok szkolny zaliczenie egzaminu itp. Kobiety w pierwszym tygodniu są tak zwane niedostępne tęsknią za mężem narzeczonym chlopakiem czy partnerem nie ma szans żeby się spotkać z nimi.co się dzieje w drugim tygodniu? No ewentualnie mogą się spotkać ale tylko na chwilę itp. Budzą się gdy zaczyna się lipiec patrzą jak studentki nie mając sztucznego oporu spotykają się z nami. Zapraszamy je na dyskoteki do restauracji wyjazdy na jezioro weekend w Alpach. Kobiety szanuje Was ale tak samo jak mężczyzna macie potrzeby. Spotykam się zawsze z jedną i trwa to tak długo jak Jej pobyt około 3 miesięcy gdy wraca do domu męża partnera kontakt zanika. Na około roku ponieważ zdarza się że przyjjezdza w następnym roku. Ja wróciłem teraz do Polski po co nie wiem i widzę kobiety którym brakuje bliskości czułości sexu ostrzejszego udaja wierne bo tak wypada. Moja rada Panie jeżeli macie ochotę na sex chcecie spełnić swoje fantazje spróbować inaczej zróbcie to życie mija szybko. Nie będziecie tzw "d******i"będziecie spełnione. Nie raz miałem przypadek gdy Kobieta mówiła że z mężem tak jeszcze nie miała pytałem wtedy dlaczegonie odpowiedź była zawsze taka sama bo nie wiem jakby zareagował wstydzę się zaproponować mu sexu kiedy odegram rolę młodej uczennicy albo przebiore się za sekretarke.nigdy nie miałem tak żeby doprowadzić partnerke do orgazmu dwa razy wten sam sposób zawsze urozmaicale. Podpytywalem czy może tak by chciała itp 799983546 masz pytania dzwoń sms lub inna forma kontaktu

Gość gość
Uważajcie na tego kolesia ma hiv i zaraża dziewczyny!