Gość Miki347 Napisano Październik 6, 2017 Cześć wszystkim. Mam pewien problem. więc powiem tak: mam 17 lat zakochałem się w dziewczynie, jestem bardzo wrażliwym chłopakiem i nie chce stracić mojej dziewczyny. Jesteśmy ze sobą 9 miesięcy. Ostatnimi czasy mam wrażenie że ona zachowuje się według mnie nie fair. Coraz częściej mnie ignoruje, oklamuje, próbuje coś ukryć. Każdy normalny facet pewnie by się wkur#ial i wgl ale ja bardzo ja kocham i nie jestem w stanie się na nią denerwować. Dodatkowo chce żebym jej dał spokój, musi sobie wszystko przemyśleć podczas gdy się bawi z innymi, śmieje itd a ja tylko na nią patrzę, poza tym mówi że się uzalam nad sobą gdy mówię że już się jej znudzilem i mówię jej ze po co jest ze mną skoro jest tylu fajnych chłopaków. Nie wiem co powinienem począć, co powinienem zrobić gdy nie jestem w stanie z nią zerwać bo bardzo ja kocham i nie chce nikogo innego, a ona zawsze gdy nie jesteśmy sami nie stara się okazywać tego że jesteśmy razem (przynajmniej tak mi się wydaje). Bardzo proszę o radę, nie chce jej stracic, bardzo chciałbym żebysmy się kochali jak jesteśmy razem i żeby było widać że sie kochamy wtedy gdy jesteśmy w miejscu publicznym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach