Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Miki347

Miki347

Polecane posty

Gość Miki347

Cześć wszystkim. Mam pewien problem. więc powiem tak: mam 17 lat zakochałem się w dziewczynie, jestem bardzo wrażliwym chłopakiem i nie chce stracić mojej dziewczyny. Jesteśmy ze sobą 9 miesięcy. Ostatnimi czasy mam wrażenie że ona zachowuje się według mnie nie fair. Coraz częściej mnie ignoruje, oklamuje, próbuje coś ukryć. Każdy normalny facet pewnie by się wkur#ial i wgl ale ja bardzo ja kocham i nie jestem w stanie się na nią denerwować. Dodatkowo chce żebym jej dał spokój, musi sobie wszystko przemyśleć podczas gdy się bawi z innymi, śmieje itd a ja tylko na nią patrzę, poza tym mówi że się uzalam nad sobą gdy mówię że już się jej znudzilem i mówię jej ze po co jest ze mną skoro jest tylu fajnych chłopaków. Nie wiem co powinienem począć, co powinienem zrobić gdy nie jestem w stanie z nią zerwać bo bardzo ja kocham i nie chce nikogo innego, a ona zawsze gdy nie jesteśmy sami nie stara się okazywać tego że jesteśmy razem (przynajmniej tak mi się wydaje). Bardzo proszę o radę, nie chce jej stracic, bardzo chciałbym żebysmy się kochali jak jesteśmy razem i żeby było widać że sie kochamy wtedy gdy jesteśmy w miejscu publicznym.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować