Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Caal

Taaadaamm...tu nas szukaj Saam:)

Polecane posty

Jako że nasz temat Filtrowanie dla Początkujących i Zaawansowanych został usunięty[zły] otwieram chwilowy temat zastępczy dla miłośniczek i miłośników filtrowania w oczekiwaniu na nowy topik Saama:)

Komuś przeszkadzaliśmy, trudno, nie poddamy się póki kafe istnieje:classic_cool:

Gość gość
gadajacy maśłak

Hej Caal, cieszę się że pomyślałaś o nowym👄 Wciąż jestem w szoku i nie wierzyłam że całkiem zniknął. Pokazało mi tylko błąd 404 chyba :O Mam nadzieję że mimo wszystko, odnajdziemy się wszyscy. Zastanawiają mnie przyczyny zniknięcia, ale przecież temat może usunąć tylko założyciel topiku, więc ? Kurcze, spotkało nas to po raz pierwszy, ale inne topiki i mój wieloletni też kiedyś tak przepadł :(

Gość gość
Call zabralas mi moja myśl, która jest Twoim mottem:)

Ferdzi:)👄 myślę, że łatwo będzie nam się teraz odnaleźć. A Ty sama wnioskowałaś o usunięcie swojego topiku wówczas? hmmm....no dobra, pożyjemy zobaczymy.

Hej Królowo Ciekawe czy przejdzie post, bo poprzednio uznano mnie za spam:O Proszę oświeć mnie jak to jest, bo kiedyś tylko założyciel topiku mógł go usunąć i to po wielkich bojach z moderatorem. To teraz kto może ? Każdy komu się nie podoba ? Przecież tam treści zakazanych nie było, ani politycznego zabarwienia, więc co komu mogłoby w nim przeszkadzać ?

I ja witam Królowo:) my się chyba znamy tylko pod innymi nickami:D

Nie Caal, nie wnioskowałam o usunięcie topiku, ale zniknął jak wiele innych w ciągu jednego dnia usunięto tysiące tematów:O Moje poprzednie rozmówczynie założyły nowy, który też im znikł , chyba ze dwa razy:O Widać że coś złego dzieje się z kaffe, ale dlaczego musiało dotknąć naszego topiku, choć inne badziewiaki dobrze funkcjonują ?

No to teraz myślę, że może to moja wina bo w ostatnim poscie podałam date pójścia M do szpitala. A była to trochę ''polityczna data'' grudniowa😭

No proszę Cię Caal, nie wierzę że takie coś powodowałoby aż tak radykalne posunięcia :O Musi być inna przyczyna, tylko kogo o to zapytać jak redakcja kaffe nie odpowiada na @ a moderatorów nie ma:( Jak tylko użyję w poście słowa moderator, to od razu uznaje mnie za spam o co im chodzi ? czy to zakazane słowo ?

Gość 16:39, pożyczyłam sobie tę myśl od p. Twardowskiego:). Musiałam nieznacznie zmienić "ą" na "a" by kafe przepuściła. Bo dosłownie to był spam:(

Chyba nic nie wygdybamy prócz tego, że być może niektóre słowa czy linki są pod czyjąś lupą! i może to też być automatyczna lupa obsługująca fora społecznościowe.

pewnie masz rację, moze obawiali się że ta data to jakiś znak, szyfr i usuwają wszystko :( Idę trochę powisieć

Taaaaaadaaaaam :-). To ci dopiero ,nikt chyba by sie tego nie spodziewal ,ze nas wyekspediuja .Łaj ? :-) Cal ,poczekaj jeszcze z tym telefonem .Tak za godzinke zadzwonie i pogadamy ,ok ?

Taaaaaadaaaaam :-). To ci dopiero ,nikt chyba by sie tego nie spodziewal ,ze nas wyekspediuja .Łaj ? :-) Cal ,poczekaj jeszcze z tym telefonem .Tak za godzinke zadzwonie i pogadamy ,ok ? ..he ,2 razy :-)

Daa:)ok. widzę, że i Ty trafiłaś ale i tak smutno mi jakoś😭

A tak sie natrudzilismy dzisiaj z poezja :-) Mam jeszcze nadzieje ,ze to jakies zacmienie i bedzie Filtrowanie :-)

Tak Caal, znamy się pod innym nickiem ;) bardziej błękitnym ;D V Teraz temat może skasować każdy, wciskając odpowiednią ilość "zgłoś" pierwszego posta na temacie. Ale z tak długimi tematami jakim był Wasz to chyba nie taka prosta sprawa. Tak mi się wydaje. Poza tym kafe ostatnio świruje i może to wcale nie musiało być działanie osób trzecich.

Gość Domyslny
CAAL- dlaczego Ci dziecko smutno? Moj Boze! Was nie mozna zostawic nawet na krotka chwile! Zawsze musicie cos wykombinowac. A co to bylo? Jakies male orgietki czy inne zakazane zabawy? Nie wiem na ile ta szufladka jest tymczasowa, nie wiem czyscie przypadkiem specjalnie mnie nie wymiksowaly, ale w razie czego (tak na przyszlosc) zostawie moj adres meilowy: ango3@op.pl To gdzie mam napisac sprawozdanie z delegacji? Bez bicia przyznaje sie, ze mimo wszystko troche tesknilem. Wychodzi na to, ze teraz Ty bedziesz tutaj szefowa.

Hej Endriu miło Cię widzieć a jeszcze milej że nas znalazłeś, mimo utonięcia. Pisz wszystko, niezależnie czy topik będzie stały czy tymczasowy, przecież o to chodzi żeby przeczytały zainteresowane osoby, prawda?

hej.To ja.Wasz Aniołek Stróż:) Odnalazłem Was Coś wykombinujemy:)) Troszkę wam pomogę.W końcu Anioł Stróż.Napiszę później:)

No proszę, nawet GośćM👄 potrafił znaleźć drogę, to może jeszcze Saam się pokaże?

Cześć Chłopaki:)miło, że jesteście:) Endriu:)pisz, pisz relacje z tej ciekawej wycieczki. Jak na razie tutaj bo stało się tak jak na wstępie napisałam:( Ciekawe co Marcel wymyślił pisząc że coś zaradzimy?;) Ferdzi:) Saam to tropiciel doskonały, na pewno nas znajdzie oby tylko znalazł na to czas;)

No i chlopaki do nas trafili ,jak milo :-) Andrzejku :-),pomachales moim rodzinnym stronom ? .Nastepnym razem jade z Toba :-),tylko ciiiii :-) Aniele ,Ty powinienes wiedziec co sie stalo z Filtrownia ,wszak jestes duchem :-)

No właśnie Caal, obawiam się że o niczym nie wie a kiedy siądzie zmęczony przed kompem i zanim zajarzy co się stało, to padnie znów nosem na klawiaturę :( Swoją drogą to nie miałabym nic przeciwko by tak zostało, przecież Saam może i tu gospodarzyć, ale przynajmniej nie przychodziłyby tu niechciane pomarańcze:P

Królowo:) my fajne to i fajnych przyciągamy:classic_cool: tylko nam go nie odbij:-o:D