Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Caal

Taaadaamm...tu nas szukaj Saam:)

Polecane posty

Ferdzi:) dziś piątunio to Saam na saamą tę myśl ma podwójną andrenalinke;) przynajmniej tego mu życzę:) no w sumie miałby teraz mniej obowiązków jako Gospodarz:) zobaczymy co powie na to wszystko!

Nasza Wiolka siedzi o ciemnicy ,od wczoraj po armagedonie nie ma pradu .

Żartowałam, Marcelek może być wszędzie;) a nawet powinien. Ale się ustawił... cwany, nie?

Hej Domyslny Andrzejku :-),czekamy na sprawozdanie z delegacji ,moze bedzie wesolo :-)

Ha.Nie ma to jak świeży topik:D :)Chodzi jak złoto!!! :D :P , do pewnego czasu.Ale tak to bywa z topikami ;) Rozpiszę się późnym wieczorkiem.Pozdrawiam wszystkich ,zalogowanych na niebiesko ;) Nie martwcie się.Zawsze się znajdziemy ;) Czytajmy tylko wnikliwie ,,całość zalogowanego niku" ;)

Niestety, nie doczekam się na sprawozdanie od Endriu:( Nie doczekam się też że Marcel coś zmieni, sprawi jakiś cud i Filtrownia wróci :( Nie doczekam się też na Saama, pewnie już podsypia na fotelu:( Dziewczyny, jesteście nocnymi Markami, więc czekajcie, może któryś się zjawi, a ja sobie jutro poczytam, o ile jutra doczekam:( Dobrej nocy wszystkim życzę 👄

Kurcze, Ferdzi:) a cóż to za dołek?:( przecież dziś Dzień Uśmiechu:)nie możesz taka zapłakana iść spać! Może to po kalafiorowej?:)ostatnio wolę brokuła. Rano tak wszyscy się uśmiechaliśmy, wierszem pisaliśmy;) ech... Marcel już się uśmiecha na złoto Królowej:P:D czytamy każdego posta od deski do deski:D

Heh ,wiecie juz ,ze ja lubie kojarzyc pary :-) .Zaraz mozemy cos zmajstrowac :-).Marcel ,co Ty na to ? :-) ..Ferdzi ,spij szybko ,jutro czekamy ,nie ,juz dzis czekamy na jutrzejsza kawusie :-).Ja poprosze z mleczkiem :-) ...Wciaz probuje zrozumiec dlaczego usunieto Filtrownie i nie rozumiem .Kafetria zapchana durnymi ,czesto obrzydliwymi tematami i one maja sie dobrze .Chyba ktos nam mocno pozazdroscil .

A ja poproszę cappuccino czekoladowe! raz kozie śmierć:D potem szybko zapiję zieloną:D ale na czekoladę to teraz mam ochotę, powinna być w szufladzie w kuchni... Daa:) nie za szybko te swatanie?, trzeba dobrą partie znaleźć😭:D

Heh ,Cal ,a na co czekac :-),na starosc ? :-).Marcel nic nie pisal ,ze ma druga połowke ,mozemy go sparowac z wolna kolezanka :-)

Powinni przetrzebic te cala kafetrie i powyrzucac nic nie warte topiki ,ale u nas bylo fajnie :-),spokojnie .

A bo tak krócej :) ta Królowa Łzawica to za długie, sorry:) Ale jak chcesz to mogę skrótem np.KŁ:D

Mam jeszcze troche papierkowej roboty ,ZUSY ,wiec na dzis sie pozegnam . Spokojnej nocy Mili 🖐️

To i ja znikam. Czas do łóżka bo jutro od rana będzie hałas😭ale twórczy hałas więc macham już na dobranoc spokojnej nocy wszystkim:)

🖐️ Nie znam Bartka :-),a juz z pewnoscia sie go nie boje :-) Cal ,jest nowa Filtrownia :-) Nie mam teraz czasu ,musze jechac na zakupy . Zycze spokojnego dnia :-)

Daa:) zauważyłam gdy tylko się obudziłam. Myślałam, że jeszcze chyba mi się coś śni:D:D:D Bartek już usunięty...

Gość błękitnaa
Błąd, należy się bać jego słowotoku :D

Gość Domyslny
CAAL. Teraz to już zgłupiałem do reszty. To gdzie mam pisać? Tu i tam? Tu czy tam? BLEKITNA. Ładny kolor.

Gość błękitnaa
A dziękuję.