Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktoś kogoś rzuca ze względu na wygląd.

Polecane posty

Gość gość

Czy jeśli wygląd osoby porzuconej sie poprawia, osoba rzucająca zabiega na nowo?

Gość gość
Taka osoba nie jest warta

Co z tego, że opakowanie jest piękne jak środek jest pusty? Żeby dostrzec piękno danego człowieka należy spojrzeć mu w oczy, bo to jest zwierciadło duszy, a reszta nie powinna odgrywać aż tak wielkiej roli.

Gość gość
a wiesz na pewno, że za wygląd? a jeśli tak to czy serio chciałabyś (chciałbyś) być z kimś kto porzuca z takiego powodu? taki związek to patologia:o a co jeśli byś zachorowała i znowu została porzucona?

Tylko oczy ? Serio viki ? Reszta to nic ? Ehhh, ja bym powiedziała że należy jednak poznać wnętrze dogłębniej bo te oczy mogą kłamać przecież :classic_cool:

Gość gość
Odrzucanie zezowatych na dzień dobry to też dyskryminacja ze względu na wygląd

Gość gość
Oczy też mogą ucierpiec i wygladac zle lub osoba może byc niewidoma. I co wtedy?

Gość gość
23:45 Niestety, za wygląd.

Gość gość
Jeżeli wygląd komus jest aż tak ważny to widać ze ten ktoś żyje na pokaz. Dla mnie taka osoba jest płytka i

Gość gość
płytka ale miłość nie wybiera... :( w płytkiej osobie mozba sie zakochac jesli sprawia pozory.

Gość gość
Nie zawsze można mieć to, co się chce mieć. Czasem trzeba się z tym pogodzić. To ciężkie, ale wystarczy zerwać całkowicie kontakt z tą osobą i wyjść do ludzi. Znam z utopsji.

Gość gość
jeśli się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. proste

Gość gość
od dawna nie mamy kontaktu a to wciąż boli..

Skromna, dla mnie ważniejsze jest wnętrze niż opakowanie. Mój partner mógłby nie mieć nogi, ręki, mógłby jeździć na wózku (czego nikomu nie życzę), mógłby wyglądać niczym Brać Pitt, a i mógłby być jego przeciwieństwem. Jeżeli jest inteligentny i ma odpowiedni charakter to czego chcieć więcej? Nie należy sprowadzać wszystkiego do jednego.

"e. Mój partner mógłby nie mieć nogi, ręki, mógłby jeździć na wózku (czego nikomu nie życzę), mógłby wyglądać niczym Brać Pitt, a i mógłby być jego przeciwieństwem. Jeżeli jest inteligentny i ma odpowiedni charakter to czego chcieć więcej? " X na kafełe to każdy mądry :D a w realu to "nie ma tego czegoś" :D

Gość gość
No niestety, ale "zewnętrze" w związku też jest ważne. Partner nie musi być piękny, ale musi mnie pociągać seksualnie, bez tego nie będzie związku. Na szczęście każdego pociąga co innego :-) A te wszystkie teksty, że tylko wnętrze się liczy - to od egzaltowanych panienek, które miłość znają z książek.

Gość Carycka
W luznych, krotkotrwalych zwiazkach wyglad ma znaczenie. Facet zaczyna spotykac sie z kobieta bo jest dla niego atrakcyjna. Faceci to wzrokowcy. Jezeli na tym terapie zwiazku facet chodzi z kumplami na imprezy, poznaje wystylizowane panny w klubach, plus alcohol robi swoje to jest duze prawdopodobienstwo że pojdzie w tango z nowopoznana laska. A dlaczego? Bo jest mega atrakcyjna I takiej okazji nie przepusci nigdy

"y, ale "zewnętrze" w związku też jest ważne. Partner nie musi być piękny, ale musi mnie pociągać seksualnie, bez tego nie będzie związku. Na szczęście każdego pociąg" X Ciekawe jest jeszcze co innego ;) ludzie z ciekawym wnętrzem, osobowością, zrealizowani, fajni itd... nie bywają brzydcy i zapuszczeni jak 30 letnie prawiczki :P. Bo ludzie z WARTOŚCIOWYM wnętrzem DBAJA o siebie. A jak się o siebie dba to się wygląda atrakcyjnie. Ot i cała tajemnica.

Gość gość
ktoś z dobrym wnetrzem może mieć depresje i wowczas o siebie nie dba. dbanie wszystkiego nie załatwi.

Gość gość
Wygląd ma znaczenie, nie wiem czemu ktoś woli ściemniać, że nie. Dla mnie np. jeżeli dziewczyna jest płaska, to się z nią nie zwiążę.

Wiki przecież sprowadziłaś wszystko do jednego - do spojrzenia w oczy stąd moja odpowiedź :classic_cool: jak Ci napiszę że mężczyzna musi mi odpowiadać na początku w jakimś stopniu fizycznie żebym zainteresowała się wnętrzem w sytuacji wyboru na partnera życiowego zlinczujesz mnie ? Chyba nie zaprzeczysz że twój narzeczony jest dla Ciebie atrakcyjny fizycznie jednak ta fizyczność schodzi na tym etapie związku na dalszy plan bo cenisz w nim głębsze cechy/wartości jakimi się kieruje ? Autor pisze że został rzucony więc albo jego wygląd podczas trwania związku się zmienił na minus albo to nie wygląd był powodem. No chyba że autor się przejęzyczył i napisał "porzuca" zamiast "odrzuca" :classic_cool:

Gość gość
Wygląd jest kluczowy przy wyborze partnera, partnerki dlatego nie warto śluchać ludzi którzy pisza że wnetrze się liczy a nie wygląd

Gość gość
Dla kogoś partner czy partnerka powinni być bardzo atrakcyjni

Gość gość
kobiety są wzrokowcami tak samo jak mężczyźni

Gość gość
Do kaferybnik nie każdy 30 letni prawiczek jest brzydki i zaniedbany