Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mirja

Pościele jakie wybierać

Polecane posty

Gość Mirja

Przerabiałam wiele rodzajów pościeli - satynowe, nie satynowe, z kory , takie i siakie, ale sama nie wiem czego chce, jakie polecacie ? ewentualnie jakies linki ?

Gość Lenka232
Kupowałam na stronie e-garnuszek rożnego rodzaju. Bardzo ładne , także w niskiej cenie, myślisz tez sprecyzować czego tam naprawdę chcesz. Dobre gatunkowe, a to ważne by po jednym praniu złe nie wyglądały.

Gość gość
W biedronce na promocji mi się trafiło, nie raz nawet w markecie dostaniesz coś sensownego.

Gość xPaulinka
Także kupowałam na stronie e-garnuszek pościele, są fajne w dotyku i rzeczywiście tutaj ktoś wcześniej napisał ze nie spierają się i prawda bo to już zdaje się moje trzecie pranie i nadal wszystko nadal jest okey ;)

Gość gość
a jakie jeszcze strony polecacie ?

Gość gość
Może na allegro poszukaj

Gość gość
ja uważam, że najlepsze pościele są z bawełny na rynku pojawiły się tandetne pościele z mikrowłókna które są tańsze o połowę i wyglądają na pierwszy rzut oka nieżle ale mechacą sie po praniu strasznie, dlatego ja kupuję pościel tylko w sprawdzonym sklepie który ma ponad 10 letnią renomę - polecam http://www.elway.biz/33-posciel-3d bo mają wyprzedaże i można świetne prezenty kupić natomiast przestrzegam przed sklepami internetowymi gdzie nie ma składu pościeli wypisanej albo są z mikrowłókien - nawet koszulki z tego nie można kupić a co dopiero pościel, z tego sztucznego materiału są tylko ściereczki dobre....jednorazowe :)