Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to zdrada.

Polecane posty

Gość gość

Jestem z moim narzeczonym od 6 lat a rok temu się zaręczyliśmy i planujemy ślub. Ostatnio mój narzeczony był na zabawie , upił się i pocałowała go inna kobieta. Nie odepchnął jej ale też się nie zaangażował. Bardzo mi ciężko ponieważ nie wiem co mam z tym zrobić. Czy wybaczyć i razem zbudować to od nowa czy to jest to czas wyboru i powinnam dalej szukać.

Gość gość
Mysle ze to by sie dalo jakos przepracowac jak byl pijany to moze wystarczajaco szybko nie zareagowal bo czlowiek jest otepialy musicie o tym porozmawiac bo jak nie zrobicie tego to bedziesz sie zastanawiac i stworzysz sobie jakies teorie

Gość gość
Rozmawialiśmy mówi że bardzo żałuje ale boję się że kiedyś się to powtórzy ciężko jest odbudować zaufanie

Gość gość
6 lat i jeszcze ani slubu ani dzieci?to przechodzony zwiazek,motylkow juz brak to co sie dziwic,ze facet oniemial jak go inna pocalowala.moze nawet poczul pociag.na twoim miejscu date slubu bym wybrala i to migiem.albo zeniaczka albo konczyc ile mozna chodzic.

Gość gość
Niestety nasze prawo raczej nie pozwala wcześniej się hajtać ;) Poznaliśmy się jak mieliśmy po 15 lat...

Gość gość
Oj to moze on sie tak zawiesil bo sie nie wyszalal i go zaskoczylo jak to jest sie z inna calowac

Gość gość
Może..ale czy to powód do rozstania czy tak jak wyżej brać jak najszybciej ślub i o tym zapomnieć