Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Kuba1997

Przyjaciel mojej dziewczyny

Polecane posty

Gość Kuba1997

Hej! Jestem Kuba i mam 20 lat. Z moją dziewczyną jestem od pół roku. Niestety ma ona przyjaciela z którym zna się od liceum. Często piszą ze sobą, oznaczają się pod różnymi zdjęciami, czasami takimi, które wzbudzają we mnie lekką zazdrość. Ona stara się z nim bardzo nawiązywać kontakt ,rozmawiać ,pisać. Ma też kilka przyjaciółek. Nie przepadam za jej przyjacielem. Robię dla niej wszystko, naprawdę wszystko, jestem dla niej idealny. Chciałbym jednak, by ograniczyła kontakt z nim i skupiła się bardziej na nas. Kiedyś mówili do siebie słoneczko itd. Wysyłali sobie zdjęcia jak to bardzo im na sobie zależy, komentowali sobie zawsze tak słodko zdjęcia, czasami nawet jakimiś naklejkami jak się całują. Wstawiali zdjęcia jak to ona karmi jego i nawzajem i mnóstwo innych. Ze mną takich rzeczy nie robi. Tak samo ma kilka takich zdjęć jak śpią obok siebie jak się spotkali kiedyś albo z jak ona jest tak bardzo wystrojona albo jak selfie w łóżku pod kołdrą na jakiejś "piżamowej imprezie". Ze mną ma natomiast jedno jak ją przytulam. Chciałem tylko powiedzieć ze kiedyś oboje (odzzielnie bo się nie znaliśmy) imprezowaliśmy i robiliśmy różne głupoty, ale skoro ja się tak diametralnie dla niej zmieniłem to czemu ona nie może dla mnie :( Proszę nie piszcie tu tekstów typu ; bo każda dziewczyna musi mieć przyjaciela... albo ; pogadaj z nią..... Nie mówię ze chce się go od razu pozbyć ale mnie porostu denerwuje. Z innym przyjacielem na normalne relacje a z tym jakieś bardziej zbliżone i jak już wspomniałem za bardzo się w to angażuje

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować