Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość  Gwidon

Miałem taką sytuacje na 1 spotkaniu

Polecane posty

Gość gość  Gwidon

Umówiliśmy sie przez Internet i umówiliśmy sie na spotkanie . Gdy mieliśmy sie przywitać dziewczyna uciekła . Zazwyczaj gdy się umawiam z dziewczynami to spotkanie trwa dłużej wypija sie kawę w kawiarni i proponuje następne spotkanie ale dziewczyny są tak zajęte pochłonięte pracą i nauką ze nie mają czasu sie spotkać . A ta ostatnia dziewczyna nawet nie wypiła ze mną kawy ,tak bardzo sie spieszyła ze zapomniała sie przywitać i pożegnać ,powiedzcie dziewczyny czy jej sie spieszyło czy zapomniała sie przywitać gdy mnie zobaczyła .

Gość gość
może sie zestresowała. kobieta też człowiek jak mawia sie w kręgach zoologicznych

Gość gość
zresztą może jest tak że chciała zebys ją gonił? u psów to często widze. taki rodzaj zabawy. przynajmniej już wiesz ze jest zdrowa i szybko biega. nie bedziesz jej musiał pod pachą dźwigać na dworzec a może nawet sama wcześniej skoczy kupić bilety i zarezerwować miejsca w przedziale dla palących:)

0/10 🖐️ ale na wszelki wypadek rzucę opcje: - jest tak nieśmiała, że spanikowała - jesteś brzydszy na żywo/ładniejszy niż na fotkach - wysłałeś zdjecie brada pita a wyglądasz jak 40 letni prawiczek - śmierdzisz - za twoimi plecami zobaczyła koleżankę, matkę, męża, chłopaka

Gość buhaj na swobodzie
to niedopuszczalne , dla mnie jest spalona na starcie 💤 jak mozna się nie przywitać i nie pożegnać ? to brak wychowania i kultury osobistej

Gość gość
pewnie pustak a ty sie nie spodobales

Gość gość Gwidon
Jeszcze nigdy nie miałem takiej krótkiej randki . Zazwyczaj wypijały kawę . Pół godziny aź siedzieliśmy w kawiarni . I to była prawdziwa randka . A jesli chodzi o smierdzenie to nie ode mnie .

Gość gość
pewnie brzydki jestes dlatego uciekla

Gość gość Gwidon
Na studniówce w tamtym roku było tak ze dziewczyny były tak wstydliwe ze wstydziły sie ze mną tańczyć . Wstydziły sie teź ze mną rozmawiać . Cały czas przesiedziałem samotnie .

Gość gość
Nie pochlebiaj sobie koleś. Gdybyś był taki jak o sobie myślisz to by cie na krok nie odstepowaly :) po prostu jesteś odrazajacy.

Gość gość
Nie . One chciały tylko są takie wstydliwe ze uciekaj przede mną .

Gość gość
Wyślij mi swoją fotke moźe powinnaś z facetem spróbować .?

Gość gość
Powinneś powinieneś . Ratunku Miodek

Gość gość Gwidon
Myślałem o tym . Czemu nie . Musze sie zastanowić .