Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 170 cm wzrostu i posrodku tylka mam tylko 93 cm..jak przytyc w tylku?

Polecane posty

Gość gość

Marzę żeby mi urosła pupa,ale nic z tego Tyje tylko w brzuchu i nigdzie wiecej Mam juz 36 lat a wygladam jak nastolatka a nie kobieta Nogi tez chude i dlugie bo 54 cm w udzie najszersze miejsce a 35 cm lydka Kolezanka ma podobny wzrost i jest chuda a w tylku ma 103 cm i wyglada bosko.pupa jedrna podniesiona i seksowna

Gość takijedenfacet33
jędrne poślady są często wynikiem ćwiczeń . zacznij biegać, jakieś aeroby na mięśnie pośladków.

Gość gość
To ja mam 96cm a uważam, że tyłek spory. Uda też grube i mam ok 53cm. Wzrost 170, ważę ponad 60 kg, ubrania 38-40. Chce schudnąć.

Gość gość
12.57 Musisz schudnąć. Koniecznie!

Gość gość
Autorko po prostu nie masz bioder, masz figure chlopaka i tyle. Masz wogóle talie ? Jesli masz te 93cm w biodrach to talie powinnas miec 63m.. masz taka ?

Gość gość
93 w biodrach to nie jest tak mało. Mam tyle to wiem:D tylko jestem niższa, jakieś 165 cm

Gość gość
A wy znów z miarką. Przecież centymetry oznaczają wyłącznie obwód i mając jedynie te dane nie macie pojęcia czy pupa jest płaska czy umięśniona :-) 93 cm może wyglądać zarówno bosko jak i beznadziejnie.

Gość gość
To zacznij ćwiczyć :D Nie, no magicznie będziesz mieć jędrną i poniesioną pupę. "Autorko po prostu nie masz bioder, masz figure chlopaka i tyle. Masz wogóle talie ? Jesli masz te 93cm w biodrach to talie powinnas miec 63m.. masz taka ? " A skąd jesteś taka pewna jaką talie ma autorka, że z góry zakładasz, ze będzie mieć chłopięcą figurę?

Gość gość
wystarczy dawać każdemu chłopu co chce, rodzić bachora za bachorem i dupsko ci się rozejdzie na boki

Gość gość
Nie da się przytyć w tyłku. Musisz ćwiczyć, ja ćwiczę już miesiąc, bo też mam plaskod***e przez które mam kompleksy. Na razie tylek jest jedrniejszy, ale nadal mały jak u dziewczynki.