Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks układ

Polecane posty

Gość gość

Kolega zaproponował mi coś takiego, nie ukrywam, że on mi sie bardzo fizycznie podoba, wszystko byłoby ok, mi też taka znajomość by odpowiadała, gdyby nie fakt, że jestem dziewicą.. najmlodsza juz tez nie jestem niedlugo 25 i boję się jak on zareaguje jak mu powiem.

Gość luqaslol
Więc powiec jemu już po, albo że jesteś niedoswiadczona.

Gość gość
Nic mu nie mow. Dkaczego chcesz piwiedziec mu ze jestes dziewica?

Gość gość
Dziewictwo to żaden powód do wstydu.

Gość gość
Przeciez i tak się chyba zorientuje, wiec wole mu powiedziec przed, najwyzej sie przerazi i zrezygnuje

Gość gośćTJK
Np dla mnie był by to zaszczyt poznać taką kobietę. W wieku 25 lat dziewica to rzadkość która zasługuje na szacunek. Po pierwsze Ty musisz być tego pewna że nadszedł odpowiedni cas i odpowiednia pora. Po drugie powinnaś mu o tym powiedzieć że jesteś dziewicą. Oczywiście jeśli czujesz że nadszedł twój czas na pierwszy kontakt fizyczny z facetem. Po trzecie On powinien to zrozumieć jeśli nie jesteś jeszcze godowa!!

Gość gość
ale to ma byc uklad nie zwiazek i pewnie on liczy na jakies atrakcje inne niz rozdziewiczanie niedoswiadczonej ;)

Gość gość
Ale to nie ma znaczenia czy tylko układ czy związek!!?? Rzadko kiedy pierwsza miłość bywa tą ostatnią, zazwyczaj to 3 lub nawet 4 partner okazuje się tym odpowiednim. Jeśli kobieta czuje że nadszedł odpowiedni czas i chce przeżyć ten pierwszy raz To taki układ może być pomocnym i miłym doznaniem.