Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy chodźcie same do kina

Polecane posty

Gość gość

Pytanie jak w temacie ,chciałabym iść na pewien film, ale nie ma z kim bo mój mąż wyjechał a koleżanki pracują w ten dzien. Mogłabym iść w poniedzialek rano bo mam na 14 do pracy .Jak się na to zapatrujecie, samotna kobietą w kinie .Żenujące czy normalne.

Gość gość
Oczywiście Chodzicie zjadło mi i.

Gość gość
A co jest dziwnego w tym, ze pójdziesz sama do kina??? Muzulmanka jesteś, ze obstawy potrzebujesz?

Gość gość
Nie o to chodzi .Widzę że kapujesz.

Gość gość
Obcielo mi .Widzę że nie kapujesz o co chodzi .

Gość gość
Tak, masz rację, nie kapuję w czym masz problem. Jak chce iść do kina, a mąż nie ma na to ochoty, to idę sama albo z koleżanką i nie zastanawiam się, jak to wygląda.

Gość gość
Tak, jestem teraz w ciąży i byłam ostatnio sama w kinie na filmie "To".

Gość gość
serio DOROSŁA kobieta zastanawia się co pomyślą o niej ludzie jak będzie sama w kinie?! :O:O

Gość gość
Ja nie chodze sama raz w życiu poszłam i tak kupując bilet ,kasjer z zdziwieniem spytał -jeden? Potem jak usiadłam to dwóch kolesi najpierw smichy chichy a potem jak się seans zaczął to dosiedli się do mnie do kibla bałam się wyjść .Filmu dobrze nie obejrzałam bo mnie oni stresowali .

Gość gość
Miałam tak w muzeum musiałam isc bo pisałam pracę na temat pewnego obrazu jakiś kretyn za mną zaczął chodzić ,myślałam że on z muzeum jest a on za mną krok w krok .W końcu była taka wnęka i stały rzeźby weszłam i oglądam odwracam się a on za mną stoi .A Ludzi zero bo to był dzień powszedni i wczesna godzina ,matko jak mi serce waliło mimo wszystko się uśmiechnęłam i chciałam odejść a on za mną z głupim uśmiechem. Teraz nie chodze sama do kin muzeum ani teatru.Głupie podrywy czy co . Chociaż z drugiej strony moja kumpela męża w kinie poznała