Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Universum

Też Was dobija ta pogoda?

Polecane posty

Gość gość
Też :) Słońca mi szczególnie brakuje.

Gość gość
pierdzisz ostro pod kołderką ?

Gość gość
leżysz na wznak rozkraczona i czekasz....

Hejty i trolle będą ignorowane, poproszę coś na poprawę humoru, jakiś kawał, filmik śmieszny albo piosenkę. Cokolwiek

Gość gość
Hejty i trole ignorowane, a skoro o spamie nie wspomniałaś, to pewnie lada chwila się doczekasz "namysłowskiego spamu".

Gość gość
znajdz se k***o durna sama,co ty myslisz że tu służba na ciebie czeka smierdzielu

Gość gość
no masz debila na swoim poziomie to se pogadajcie :-D

Gość gość
Ja w taką pogodę właśnie nie lubię siedzieć w domu, bo jest jeszcze bardziej ciemno i ponuro :( Czuję się wtedy jakby świat dookoła umarł, wszystko się zatrzymało, a ludzie zniknęli. Już w swoim życiu trochę przeszedłem i właśnie taka pogoda już wywołuje we mnie stany depresyjne i nawet lekko psychotyczne. Ponieważ mieszkam w małym mieście, to osiedla świecą pustkami w taką pogodę. Ja wtedy się załamuję, mam jakieś przekonania, że już nic dzisiaj się ciekawego nie wydarzy, że już z nikim się nie spotkam, nie pogadam itd. Brrrr, to ostatnie oznaki zidiocenia, wtedy muszę wyjść na dwór i jak najdłużej tam zostać, żeby przekonać się, że jednak SĄ ludzie, dzieje się coś, pomimo braku słońca. Nie wiem czemu, ale mam takie właśnie objawy. I to mnie dołuje. Nie mówiąc już o bezrobociu, braku przyjaciół i dziewczyny :( Jak świeci słońce, to tak jakby pogoda się do nas uśmiechała :) W nocy nawet śpię przy zapalonym świetle, bo tak mi przyjemniej. Nienawidzę gdy w mieszkaniu jest ciemno, a okna pozasłaniane :( Musi się coś dziać, musi grać radio, telewizor, komputer itd. Muszę na bieżąco uczestniczyć w zewnętrznym życiu, bo inaczej zwariuję... Wy też tak macie?

18:44 dzięki Filipku :D 18:46 ja akurat pracuję między ludźmi, więc cisza i spokój są dla mnie błogosławieństwem. Ale teraz tak mam, że wstawanie rano jest dla mnie największą karą, już w południe jestem ospała, nie mam motywacji.

Gość gość
a wujkowi cynik ty cwelu galę juz dziś opiertoliłeś ?

Gość gość
dziś ja tak, ale ja bardziej reaguje zle jak sie nic nie dzieje niz jest zła pogoda. Dołuje mnie ta pustka na ulicach, jaka jest np. w niedzielę.. a siedzenie w domu zwłaszcza jak za cicho tez dołuje, i lepiej wyjsc gdziekolwiek

Gość gość
W Kielcach było dzisiaj +15, piękne słońce i pół dnia spędziłam na zewnątrz :D

Pablo samą pogodą nie, ale gorszym samopoczuciem i nieustanną sennością już tak :D Przeprowadzam sie do Kielc :D 19:10 niezbyt śmieszne ale sie rymuje, jest progres.