Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ty od strachu

Polecane posty

Gość gość

bałoś sie kiedyś?

Gość gość
np o potwierdzenie eksperymentalne twoich hipotez?

Gość gość
a jakbym cie tak odwiedził w nocy i nasrał ci do prezentacji?

Gość gość
nie prześladują cie takie koszmary? samo dbasz o swoje bezpieczeństwo? jak dbasz to znaczy ze sie boisz. mówiąc inaczej jak sie nie boisz to znaczy ze sie boisz

Gość gość
ty chyba nie podejmujesz ryzyka nie? ktoś to robi za ciebie? nie boisz sie o te osoby?

Gość gość
bo tak coś pobrzekiwałoś w przelocie o metodach perswazji. oczywiscie wiadomo że chodzi o pozytywną perswazję wychowawczą jakżeby inaczej. tak mysle czego taki zjeb sie może bać? może tego że przestanie byc taki zjepany?

Gość gość
bo przecież chyba zakładacie taki scenariusz że ludzie zaczną ginąc?

Gość gość
w końcu ze strachu sie robi rózne rzeczy. dobrze was poznałem przez ten czas i musze przyznac, że takiej bandy popiertoleńców jak wy jeszcze nie widziałem

Gość gość
czekacie. ja wiem, że to wszystko i tak wam przyniesie korzyści. postanowiłem zatem jako źródło waszych korzysci zastosować politykę dziel i rządź w wersji dla królików doświadczalnych. pare drobnych modyfikacji. musze uderzyć w wasze założenia programowe najlepiej jakby was odsuneli i przysłali kogos od powazniejszej roboty

Gość gość
ewentualnie od mniej poważnej to też możliwe. może podrzucicie mnie innej ekipie żeby dostali błedne wyniki. cóz.

Gość gość
ja rozumiem ze tego nie pojmuje bo tu sie rozchodzi o wiele róznego rodzaju danych itd. co ja moge wam powiedzieć? co by was zainteresowało:D

Gość gość
ogólnie jest nieźle chociaz nie mam z czym porównac. pogoda w kratke raz w węzszą raz w szerszą. taki kod kreskowy jak pada to mozna sie nawet dopatrzec cyferek na spodzie...co by tam jeszcze. nie rooochałem 3 lata mojego czasu. ppopadam w delikatną depresją wywołaną paranoją. wiecie o co kaman. rozprzeżenie zmysłów człowiektraci grunt pod nogami pewnie sam te wizje produkuje. nie wiem jak to zrobiliście pewnie jakoś prosto zresztą c***j mnie to obchodzi szczerze powiedziawszy. wy też mnie c***j obchodzicie.

Gość gość
nie wiem na co liczycie. jakbym coś wiedział to już byście to ze mnie wydobyli. macie w ogóle gęby? albo jakieś inne narządy do wydawani dźwięków najlepiej kontrolowanych?;) zaczyna mnie to denerwować. bedzie z wami cienko jak coś nie pójdzie po waszej mysli. oj cieniutko.

Gość gość
poprzegryzam was na pół

Gość gość
ja bym wam radził zatrudnic jak najszybciej pare seksownych asystentek zeby odwrócić moją uwagę to wqaam da troche czasu

Gość gość
ogólnie to pewnie napiertolili wam róznych kocmopołów żebyście sie przejeli misją. bo tu chodzi o to żebyście nie mysleli samodzielnie. to podstawowy cel. a jak już jest taka konieczność to ważne żebyście skupiali sie na wyizolowanych problemach na podbudowie jakiejś kooorefsko seksownej idei. wiecie co to jest seksowna idea? to taka idea która wam pomaga sie oszukiwać i uważac za naukowców tudziez innych zboczeńców

Gość gość
tak metaforycznie rozumiecie;) trafia wam do serca i w okolice lędźwi. a teraz sie wszyscy nade mną brandzlujecie i mnie rooochacie w dooopala. gwaantuje wam że sie odwdzęcze:)

Gość gość
tak mówie jakby mnie któś polubił w jakis mało profesjonalny sposób. jak z tego wyjde to wszyscy zdechniecie w cięzkich mękach:)

Gość gość
D.u.p.a. Lacze . To zmiękcza mózdrzek .