Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sąsiedzi mają całą noc głośno włączony telewizor

Polecane posty

Gość gość ktory wie
wyłącz im prad, korki są na klatce lub w piwnicy

Gość gość
Po 22 wzywam najpierw ochronę, żeby upomniała, a potem jak nie skutkuje - Straż Miejską - załatwia sprawę dość skutecznie. Przed - idę i zwracam uwagę że hałasują. Na szczęście u mnie nie mieszka totalna chołota, która ma wszystko gdzieś. Na twoim miejscu dałabym znać administracji, albo bezpośrednio sąsiadom, którzy wynajmują mieszkanie - powinni wiedzieć, że wpuścili bydlo do domu, bo nie wierzę, żeby im przy okazji nie zdemolowali mieszkania

Gość gość
U mnie nie ma ochrony :( to nie apartamenty, zwykły wieżowiec. Teraz znów to samo. Spać nie mogę :( Wrzuciłam te kartkę ale raczej jej jeszcze nieodebrali, albo całkiem zignorowali.

Gość gość
Korki każdy ma w swoim mieszkaniu.

Gość gość
wzywasz policje do skutku, przecież oni spokojnie za to mogą trafić do aresztu, serio ci piszę, po pierwszej interwencji, po drugiej... mogą już ich aresztować, to jest prawdą co piszę, poczytaj w necie

Gość gość ktory wie
gość dziś "Korki każdy ma w swoim mieszkaniu." W internetach jest pełno ludzi którzy chcą coś napisać nie mając pojecia, no ale trzeba zaistnieć. Bdzura. Jest nadrzędny bezpiecznik gdzieś w piwnicy na klatce lub przy liczniku.