Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Dobry wieczór

Polecane posty

Gość Olga 19
Gardło mnie boli, przeziębiłam się wczoraj.

Ostatnio widzę że sporo osób jest przeziębionych, mnie naszczeście nie chwyta póki co, chociaż czułem się źle 1 dzień

Gość Olga 19
Co robisz na forum o tej porze?

W sumie to nudzi mi się i nie mam co ze sobą zrobić, napisałem do kolegi czy wychodzi i mu się nie chciało to forum zostało :D

Gość Olga 19
Z ciekawości zajrzałam co się tutaj dzieje. Siedzę cały wieczór w domu z powodu bólu gardła.

Gość gość
Określę to tak 1/10

Gość gość
No źle, kumulacja jak w totku, ale bez wygranej.

Gość gość
Zawsze to lepsze niż się cofać.

W sumie od dłuższego czasu jestem w tym samym miejscu, tylko czasem sobie wkrecałem że jest lepiej, dużo zlych decyzji że jestem gdzie jestem

Gość gość
Dash Rysiu dziś W sumie od dłuższego czasu jestem w tym samym miejscu, tylko czasem sobie wkrecałem że jest lepiej, dużo zlych decyzji że jestem gdzie jestem .... czyli na kafeterii ;)

Gość gość
:) Widzisz nie dosyć że równocześnie dołujemy, to jeszcze mamy te same dokończenia na myśli.

Gość gość
Dash Rysiu dziś niestety kafe to jednocześnie moje przekleństwo a także zbawienie Dlaczego?

Przekleństwo bo siedze tutaj tyle wglębiając się w pregryw i za moją działalność nawet tu mam złą sławe. WYbawienie bo zawsze mogę wpasc i sobie pogadać i się wypłakać

Gość gość
Nie zauważyłam żebyś tu dużo siedział, a to znaczy, że bywam tu częściej od Ciebie :/ no chyba że z gościa piszesz, ale to trudno wyłapać kto-co. A ta twoja zła sława, eh Rychu Ty sobie zbyt duży "fejm" przypisujesz ;) ludzie maja już na to wywalone i normalnie z Tobą piszę. W sumie sorry, że weszłam w ten temat, bo chyba to przegoniło olge19.

Gość gość
*tu zła końcówka: ...ludzie maja już na to wywalone i normalnie z Tobą *piszę. (miało być) ... piszą.

Nie pisze nic z gościa. Nieraz czasem zdarzają się głupie docinki nie że się przejmuje tym czy coś ale jednak nadal pamiętają. Ale nie ważne. Nie masz za co przepraszam, ona byla tu tylko z ciekawosci i pewnie musiała isc :)

Gość gość
Ej a bana tu kiedyś dostałeś?

Nie, a co? Pisałem głupio ale tak aby nie łamać regulaminu ani prawa, bo wiedziałem jak to robić =) zeby wkurzać i prowokować ale nie mieć problemów

Gość gość
Dash Rysiu dziś No to chyba jednak bardzo przesadzasz z tym jak tu podpadłeś, skoro nawet bana nie dostałeś, ani nie łamałeś regulaminu. A pytam z ciekawości, jak to jest dostać tu bana, pojawia sie jakiś komunikat? A potem co, gdzieś sie możesz odwołać? Muszę się dopytać tak na wszelki wypadek :P x Aż musiałam wygoolować , taka żem obyta na YT -"Testoviron, najbardziej znienawidzony Polak na YouTube. Testoviron jest dla wielu "Wybitnym idiotą" i "mistrzem kloacznego humoru"