Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Dobry wieczór

Polecane posty

Gość Dash Rysiu
najbardziej to się bałem że moja tożsamość wyjdzie ;p

Gość gość
Puściłam sobie teraz jeden filmik, dużo mi nie było trzeba, w ciągu 30 sekund wyraz k***a padł chyba 31 razy, mistrzostwo. Tylko nie mów Rychu, że ty też tak ładujesz?

Gość gość
Dash Rysiu dziś najbardziej to się bałem że moja tożsamość wyjdzie ;p :D co takiego, ale jakim cudem, dawałeś tu swoje zdjecia czy o co chodzi?

Teraz nie, ale w tamtym czasie w swoich tematach się zdarzało W sumie wtedy poniżałem wszystkich pokazując swoją wyższość, nawet wlasna wersje Ewelinki miałem, ale nie wracamy do tego tematu. Jak poczytasz tematy moje to już nie bedzie chciec ze mną pisac :P

zdjęc dałem kilka, ale nie swoje w sensie nie swojej osoby. Tylko zdjęcia kasy i samochodu. Wstawiłem fotke ze niby ja, ale to była fotka z neta i jako prowokacja

Gość gość
Dash Rysiu dziś Jak poczytasz tematy moje to już nie bedzie chciec ze mną pisac jezyk.gif Nie ja, to inna się znajdzie. Kafeteria to rynek wymienny, rotacja ludzi cały czas. No ale póki co jeszcze mnie nie skusiło szukać tematów z przeszłości, jakoś mnie ciekawość nie zżera :P x Zdjęcia kasy i samochodu?! Czyli rozumiem, że masz się czym pochwalić :D

To byly typowe prowokacje, wyzywalem ludzi ze nie mają prawka i dalem fotke ze w rekach mam kartce z nickem w samochodzie. Albo rozłożyłem na stole 7k zł i zrobiłem fotke. Tak aż tak mi odbijało, jak już wyznaje wszystko

Gość gość
"fotke ze w rekach mam kartce z nickem w samochodzie" - o to bym se nawet obejrzała, ale nie ma opcji że będę szukać. A to Twoje? "Czas online: 03-09-2016 23h 15min Lvl 526" poważnie 23 godziny non stop?

a to inny temat, stawianie postaci na taskerze do skillowania a samemu nie beda na kompie tylko mając właczony to nie grzech ;p Chyba najwiecej przy to spedziłem 15 godzin ale nie 23h ;p

Gość gość
Czyli ściema :p ale 11 lat stażu to już .... nałóg :P

Gość gość
Kurde nie wiem czy to spanie mnie już muli, czy prochy, ale tego nie kumam "nawet wlasna wersje Ewelinki miałem" kogo i o co kaman?

Nie dokońca tyle ... Powiedzmy że nie jedyny właściel cały czas :) Znam takich co mają po 15 lat stażu i wiecej ;p Kiedyś sprzedam wszystkie konta co mam to aż coś ladnego chyba sobie kupie. PS Znam osobę co tak się dorobiła na gierce że aż wesele sobie za to urządził

No Testo obrażał pewną dziewczynę, Ewelino ty k***o z***bana, a ja robiłem tematy też o jednej i ją wyzywałem :D

Gość gość
Poważnie na tym można coś do rzeczy zarobić? Rany, ja to jednak w średniowieczy tkwię ;)

Gość gość
Dash Rysiu dziś No Testo obrażał pewną dziewczynę, Ewelino ty k***o z***bana, a ja robiłem tematy też o jednej i ją wyzywałem smiech.gif No cóż, wypadało by cię teraz opierniczyć, szczególnie za ta radość na końcu ale w necie świętych chyba nie ma. A już na pewno w tym temacie. :;p

No właśnie tego najbardziej żałuje, a o tym mówiłem że dopadła mnie karma :( świety to wiadomo ze nie jestem

Gość gość
No powaIiło ich totalnie, tyle kasy za jakiegoś chopka :p :D z gry.

Gość gość
To akurat skutek uboczny obecnych czasów i techniki, i coraz więcej ludzi "żyje" w necie, a w realnym świecie nie mają nic.

Gość gość
Dash Rysiu dziś Zaczełem się zastanawiam czy mi sie chce wgl isc spać dzisiaj ... ... a ja właśnie bez zastanawiania łapię już fazę na spanie, więc szukaj se innej frajerki :D do nocnego pisania. A czemu musisz wstać wcześnie, na grzyby?

A chciałem se z rana obejrzeć wyscig f1 o 7 jest. Mimo iż czuje "niechcęć" do tego toru po tym co się stało w 2014 tam

Gość gość
A to se mozesz nastawić nagrywanie, lepiej bys się do lasu ruszył ;p Rychu, ja śmigam bo już mój limit przytomności się kończy. Dobrej nocy, obojętnie czy prześpisz czy nie :)

Gość gość
Nie ma takiego wyrazu jak "zaczełem"