Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mój chłopak jest gejem?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie Od pewnego czasu myśl jak w temacie nie daje mi spokoju. Mój chłopak od ponad roku czasu dojeżdża z kolega do pracy. Wiecie - mniejsze wydatki na paliwo. Pewnego dnia gdy mój luby skończył szóstą rozmowę w ciągu dnia z Ł. zazartowalam "Czy Ty nie jesteś gejem". Żart żartem ale jakby otworzył mi oczy. Mój chłopak potrafi dziennie odebrać 7 telefonów od Ł. Niekiedy rozmowa potrafi trwać dwie godziny. Rozmowy niby normalne. Opowiadają sobie co w pracy, plotkują - a ten to a ten tamto, doradzają sobie w sprawie nowinek technicznych itp. Ostatnio Ł. był na tacierzynskim bo urodziło się jemu dziecko Kiedy zadzwonił do mojego chłopaka z informacją że jutro wraca do pracy (koniec urlopu) widziałam jak mój luby w moment przepelnil się radością. Uradowany chodził od ucha do ucha.Cztery dni temu gościliśmy w domu fachowca (planujemy zmianę ogrzewania). Fachowiec starszy mężczyzna, wyjaśnia wszystko, tłumaczy - oczywiście rozlega się telefon. Chłopak zamiast wyciszyć telefon w trakcie jego dzwonienia, odrzucić. Odbiera "Ł zaraz do Ciebie oddzwonię. Tylko coś załatwię". Coś wam powiem :) Dwa dni temu pilnowałam siostrzenice. W tym czasie zadzwonił Ł. luby rozmawiał z nim dwie godziny. Kiedy skończył rozmowę siostrzenica powiedziała "o, wujek skończył rozmawiać ze swoim chłopakiem"

Gość gość
Dzieki za poprawe humoru :D

Gość gość
a wraca pijany czasami? wsadź mu w du** prezerwatywe jak będzie pijany i powiedz ze kolega go odprowadzał i klapsa jeszcze na twoich oczach mu dał

Gość gość
A może to Tobie się ten Ł podoba , chcesz swojego chłopaka wymienić na lepszy model i szukasz pretekstu .

Gość gość
Osobiście nie znam Ł. Znam tylko z opowiadań Ł to Ł tamto. Wiem że mowa o mężczyźnie, słyszę wyraźnie w rozmowach telefonicznych mojego chłopaka męski głos

Gość gość
Możliwe że jest może nie gej ale bi

Gość gość
Może jestem przewrażliwiona. Może to po prostu koleżeństwo. .. Sama nie wiem co o tym myśleć

Gość gość
Dokładnie biseksualny. W końcu sypia z kobietą. Moja pomyłka

Gość gość
No dobra przyznaje widziałam może raz kiedyś tego Ł na zdjęciu u męża w komórce , od razu kisiel w gaciach miałam .

Gość gość
Niestety NIE widziałam Ł na zdjęciu

Gość gość
baba nie wie co to prawdziwa przyjaźń bo wy koorfy zawsze ze sobą rywalizujecie, nienawidzicie się nawzajem, a faceci mogą mieć prawdziwych dobrych przyjaciół z którymi są idealnie zgrani, ale co wy baby o tym możecie wiedzieć

Gość gość
gość dziś podszyw . Nara

Gość gość
Tak jak wyżej napisałam być może to zdrowe koleżeństwo - nie wiem. Ciężko mi wysnuć coś więcej po takich drobnostkach

Gość gość
Duże prawdopodobieństwo że jest bibi

Gość gość
A ty nie masz przyjaciółek z którymi rozmawiasz przez telefon?

Gość TwojaDobraWróżka
O boże ja mam taka przyjaciółke z ktora rozmawiam kilka razy dziennie,potrafimy calymi godzinami rozmawiac,wez sie babo ogarnij.Krypto gejostwo mozesz podejrzewac jak np: nalega na anal,odmawia seksu,unika czułosci,widzisz w jego oczach meke kiedy idziecie do łozka.Widocznie jestes mało interesujaca albo nie macie ze soba zbyt wiele wspolnego,tak bywa.Proponuje sie może dokształcić? albo poszukac przyjaciółki.

Gość gość
a wyczuwasz jaies zmiany miedzy wami?

Gość gość
Tak. Od miesiąca rocha mnie tylko w dope. I nie chce mi sie spuszczać na twarz - bo mówi że szkoda na mnie jego nasienia :(