Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość sobieskipatrzy

Porażka

Polecane posty

Gość sobieskipatrzy

Kilka dni temu odebrałam prawo jazdy (zdane za 6 razem). Jechałam z mamą jej gratem. Nie wiem czy nie umiem jeździć, czy to wina tego auta. Mama panikowała i mnie stresowała, auto zgasło kilka razy, nie wchodziły mi biegi (ponoć dwójka nigdy nie chce wejść w tym aucie), nie mogłam ocenić z jaką prędkością jadę, gdyż licznik wskazuje 30 zamiast 0, a podczas jazdy nie potrafię liczyć w pamięci, bo jestem tak skupiona na wszystkim co się dookoła dzieje, parkowanie natomiast - bez zarzutów. W aucie czułam się jednak mało bezpiecznie, dziwnie mi się je prowadziło, może ze względu na to, że auto nie jest w pełni sprawne i jest znacznie większe niż toyota, bo jest to kombik, który jest "długi" i szeroki. Nie wiem czy czekać aż mama odda go do naprawy (ale z tym się jej raczej nie spieszy), czy próbować jeździć nim dalej (licząc, że jest to kwestia przyzwyczajenia, a nie braku umiejętności, bo teraz to już zwątpiłam w siebie), czy nigdy już nie wsiadać za kółko? Jak wyglądała Wasza pierwsza jazda po odebraniu prawka? Czy jest tu ktoś, kto czuł się tak beznadziejnie i "walczył" dalej, a teraz jest świetnym kierowcą?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować