Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sale Weselne Radzyń Podlaski i okolice

Polecane posty

Gość gość

Witam:) W 2019 roku chcemy z narzeczonym zorganizować wesele na ok. 120 osób w okolicach Radzynia Podlaskiego. I mam prośbę, co myślicie o salach: Hotel Polesie Białka Parczewska, Hotel Orion Parczew, Olimpia Kock, President Kock, Wenecja Czemierniki, Korona Czemierniki. Oglądaliśmy kilka z tych sal, ale co Wy o niech myślicie, bo opinie na internecie są skrajne. Najbardziej zależy nam na jedzeniu (smaczne, świeże, duże porcje), miłej obsłudze i atmosferze. Niestety sami nie byliśmy na weselu w żadnej z tych sal, więc liczę na pomoc:)

Gość gość
Sale ładne, dużo opinii znajdziesz na www.gdziewesele.pl :) Warto sprawdzić a może i coś innego wpadnie Ci w oko :)

Gość gość
Olimpia Kock pyszne jedzenie , sprawna obsługa , konkretna i pomocna właścicielka ;) tylko nie wiem czy robią wesela poniżej 150 osób.

Gość gość
a w Zamku Biskupim ktoś miał? panujemy tam urządzić wesele, ale zastanawia mnie menu... podobno wszyscy chwalą? degustację mamy za jakiś czas, mam nadzieję, że będzie super :) swoją drogą zachwycona jestem klimatem miejsca i stadniną <3 może będziemy mogli zrobić sobie sesję ślubną z końmi? orientujecie się czy jest to możliwe?