Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kobieta bez prawa jazdy to kobieta

Polecane posty

Gość gość

dla mnie to oznaka braku samodzielności i niezaradności życiowej. Taki człowiek jest niepełnowartościowy

Gość gość
jak ma "wianek" zarówno w ustach jak i w pochwie i w odbycie to nawet bez prawa jazdy to jest kobieta

Gość gość
Nie,jest kosmitka,matole jeden.Lepiej poucz sie na jutro do szkoly zamiast bzdury wymyslac dzieciaku.

Gość gość
kobieta może nie mieć prawka, ale facet bez prawa jazdy jest bezwartościowy

Gość gość
baby nie mają stolca podobno , dlatego jak wychodzą z kibla to czuć tylko perfumy. dziwne stworzenia to są normalnie.

Gość Karola111
Mi mąż kupił kolekcjonerskie jak przezywalam ze wszyscy sie ze mnie smieja ze nie mam prawka.. znalazl bodajze na takiej stronie dokumencik.com.pl i bardzo mnie tym rozbawił;) teraz uszczypliwym mowie, ze no tak, mam prawko! ;)

Gość gość
ja p*****le- wy to macie rozkminki- czy kobie ta bez prawa jazdy to kobieta? czy kobieta bez dziecka to kobieta? czy kobieta bez meza to kobieta? czy kobieta bez faceta to kobieta? czy kobieta bez mieszkania to kobieta? czy kobieta strazak to kobieta? itd....zygac sie chce....

Gość gość
ja nie mam prawka bo się zwyczajnie boję - potrafię się tak zamyślić, że wejdę w zamknięte drzwi. Mogłabym zrobić, ale i tak nie jeździłabym za każdym razem gdybym była śpiąca, gdyby bolała mnie głowa lub po lekach zapobiegających migrenie. Czyli równie dobrze mogę jechać tym autobusem

Gość gość
Wartość człowieka a posiadanie jakiś uprawnień to zupełnie różne, oddzielne sprawy. Chociażby dlatego, że pełnowartościowy jest każdy, a różne przywileje jak na przykład możliwość prowadzenia pojazdu, zależy od tego czy je dana osoba nabędzie. Powiem to na moim przykładzie: Po co ja miałabym robić prawo jazdy, skoro i tak bym nie jeździła?

Gość gość
W końcu z samochodu trzeba korzystać, nie może sobie stać nieużywany.

Gość gość
A dla mnie to kobieta która Nie pracuje to raczej uposledzona,i niezaradna życiowo

Gość gość
Czy kobieta bez kościelnego to kobieta? Czy popychadlo z którą facet nie chce się związać na zawsze.Bo dla mnie to nie kobieta a służąca co najwyżej :)

Gość gość
Upośledzenie to choroba, a brak pracy czy podjęcie pracy jest wyborem. No i dlaczego miałaby być niezaradna skoro z wszystkim sobie radzi i nie ma takiej potrzeby żeby pracowała? Niezaradna jest osoba, która nie potrafi się zorganizować na przykład.