Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Muszę się od matki uwolnić wyprowadzić

Polecane posty

Gość gość

inaczej nigdy nie bede spokojnym, szczęśliwym człowiekiem, ona mnie wyniszcza.. aż się we mnie gotuje nie mogę sie nawet uczyć przy niej bo mi przeszkadza

Gość gość
nie wyprowadzisz sie,jestes przegrywem niezaradnym zyciowo i tylko tak piertolisz na kafe zeby szukac u nas żalu... chcesz to masz: żaaaaal. wysrała cie z d**y zamiast usunąc a tys niewdzieczny . zrec ci daje,utrzymuje cie...a ty gadasz ze ona to cale zlo. A postaw sie na jej miejscu ma bahora glupiego,tepgego,prawika,ktory nigdy ją nie wspiera...ktorego sie wstydzi.ktory tylko zre ,spi i wydala.

Gość gość
zrec to ja jej daje nie ona mi, ja oplacam rachunki. Jako dziecko zoladek mi czesto przysychal do kregoslupa bo ona wolala spac niz isc do pracy, także pocaluj sie w d**e ze swoimi radami smieciu kafeteryjny bo mi do piet nie dorastasz i w*********j.

Gość gość
a bedziesz mieskzal pod mostem w kartonie

Gość gość
Zawsze takich k***w matek sie broni niezaleznie od tego co robia, gdyby sie nie bzykala to by bachora nie bylo. Zniszczyla zycie mi i mojemu rodzenstwu, ja sie na świat nie prosilem.

Gość gość
a to niedobra matka skoro nawet uczyć ci się nie da w spokoju

Gość gość
zawsze masz wyjście: możesz się zabić, zabij sie!

Gość gość
po 4 te czcij ojca swegto i matkę swoją smieciu niewdzieczny. zarabiasz? chuoju?płacisz rachunki??? droga wolna,gdzie tu kurfa problem wynjac pokoik za 450 zł??? nie zarabiasz? spiertalaj do moposu albo do babci,ewentualnie pod most czy schornisko. uczysz sie ,nie masz 18 lat??? spiertalaj do domu dziecka. takie to kurfa trudne????? czcij ojca i matkę tepa c***o...i oby cie mama na starosc o alimenty posadzila.Kafeteryjna szmata,zamiast zycie zmieniac i szukac realnych rozwiazan...zale na kafee... Temat 100 x w tygdoniu odgrzewany od 5 lat. kurfa myslisz ze nie wiemy kim jestes???? odgrzewasz ten temat co chwila,pederasto.

Gość gość
Za 450 smieciu to moze w twojej wsi umnie to pol pensji smieciu. Nara