Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kondydatka na zone

Polecane posty

Gość gość

ktora byscie wybrali i dlaczego? 1/ interesuje sie kosmetykami, ciuchami, lubi sie malowac, czyta czasopisma o podobnej tematyce, uwielbia chodzic po sklepach i wyszukiwac fajne ciuchy, pracuje w sklepie, nie ma wyksztalcenia, nie ma aspiracji, inteligencja nie grzeszy, spedza czas na ogladaniu tv 2/ kobieta wyksztalcona, robi kursy, pracuje np w korpo albo w jakiejs firmie gdzie moze sie rozwijac, nastawiona na samorozwoj, inteligentna, madra, obyta, wyglada przecietnie (ubrana klasycznie skromnie nie maluje sie), spedza czas na fitnesie, uczy sie jezykow albo ze znajomymi z branzy 3/ kobieta matka-polka, lubi gotowac, wypiekac, dbac o dom, nie lubi za to pracowac z ludzmi, bo uwaza ze sie do tego nie nadaje, nie ma kwalifikacji, lubi dzieci, zajmowac sie nimi i wychowywac je, spedza czas w domu z dziecmi, zajmuje sie domem, lubi miec czas dla siebie, wyglada przecietnie, nie stoi sie, nie pindruje, jest kobieca sama w sobie 4/ dziewczyna spontaniczna, lubi korzystac z zycia, lubi podrozowac, spotykac sie ze znajomymi, chodzic na imprezy, wszedzie jej pelno, pelna energii i zycia, nie lubi siedziec w zyciu, ma duzo znajomych, lubi dobrze atrakcyjnie wygladac, wydaje duzo kasy na drogie kosmetyki i modne ciuchy, spedza czas na fitnesie, silowni, dba o swoj wyglad, intersuje sie dietami, dobrym wygladem, zdrowym stylem zycia, lubi pracowac z ludzmi, ale korpo i doktoraty to nie dla niej, lubi flirtowac z meczyznami , jest dusza towarzystwa, otwarta, wygadana

Gość gość
2 lub 3, to chyba z tej listy najbardziej wartosciowe kobiety z ktorymi mozesz spedzic cale zycie.4 moze byc fajna ale nie wiadomo czy zdolna do poswiecen i ograniczen, a 1-chyba tylko jako oszalamiajaca pieknosc by zdobyla starego bogatego frajera

Gość gość
strasznymi stereotypami jedziesz. Chyba jesteś numerem 1 który myśli, że jest 4 :D

Gość gość
ja jestem 4 ;) jakby ktos chcial to jestem do wziecia mam 37lat

Gość gość
faceci lubia najbardziej nr 4, a na zony szukaja nr 2

Gość gość
autorka widać nie wie jaką maskę ma założyć

Gość gość
Najciekawsza jest 4, mam coś z niej oprócz diet i fitnesu, bo nie muszę:)

Gość gość
na pewno dobrze jako kobieta byc nr 4 i moze miec takich przyjaciol, siostre, ale chyba nie zone, bo bedzie szukac rozrywek i flirtowac z innymi.to troche ja.w domu syf i nie mam ochoty na macierzynstwo, uwielbiam podroze, muzyke i sport, a do zycia typowo rodzinnego trzeba przysiasc na tylku i jako jedyna rozrywka-kawka z przyjaciolka i rozmowa o dzieciach. z tym ze jestem nietowarzyska i inni faceci procz wlasnego meza mnie nie obchodza, ale nie fascynuje sie dziecmi ani siedzeniem w 4 scianach w piekna letnia pogode

Gość gość
Miałam byc kandydatką na żonę, ale mój Kubuś mnie nie chciał:( Powiedział, że jestem psychopatką, która ma na jego punkcie obsesję. No jak tak można? Mogę teraz w ramach zemsty tylko prześladować i oczerniać jego obecną wybrankę:(