Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość żenada_25

Pomoże mi ktoś przetłumaczyć jedną wiadomość?

Polecane posty

Gość żenada_25

Cześć. Czy mogę liczyć na pomoc? Natrafiłem na Tinderze na profil pewnej dziewczyny i chciałbym spróbować się z nią skontaktować, znalazłem jej profil na FB, tylko jest jeden problem... ona pochodzi z innego państwa. Pasuje mi więc założyć, że nie umie polskiego i muszę napisać do niej po angielsku. Nie będę kłamać, jeśli chodzi o języki to nie jestem w tym dobry, a wręcz beznadziejny. Bardziej mam umysł ścisły - w sensie matematyka, fizyka, elektronika. Co prawda coś tam z angielskiego umiem, ale to jest poziom "żenada" (swoją drogą zastanawiam się jak ukończyłem studia...). Wiem, że porywam się z motyką na słońce bo jeśli będzie zainteresowana nawiązaniem znajomości to przecież nadal ten język będzie wąskim gardłem, ale chcę spróbować z ciekawości. Z drugiej strony to i tam nic z tego nie wyjdzie bo nie mam zbyt atrakcyjnego wyglądu (przecież dlaczegoś musiałem wylądować na Tinderze, co nie?), ale... Mógłby ktoś mi pomóc przetłumaczyć jedną wiadomość? Oto co chciałbym napisać: "Cześć. Przepraszam, że zabieram Ci czas i się narzucam. Natrafiłem na Twój profil w aplikacji Tinder. Z tego co widzę, to aktualnie musisz przebywać w Krakowie. Mogę zapytać czy jesteś tutaj tylko chwilowo czy może to Twoje aktualne miejsce zamieszkania? Może miałabyś ochotę porozmawiać?" xxx A oto co udało mi się stworzyć (głównie za pomocą tłumacza google): "Hey. I'm sorry to take your time and I'm forcing you. I met your profile in the Tinder application. From what I see, you are currently in Krakow. May I ask if you are here only temporarily or maybe this is your current place of residence? Would you like to talk?" xxx Bardzo proszę o pomoc :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować