Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosia 28

Nie wytrzymałam i się zsikalam czy to normalne?

Polecane posty

Gość Gosia 28

Wracałam od znajomych odwiozl mnie kolega i chciało mi się siusiu. Jeszcze z nim chwilę gadałam w samochodzie przed domem zaciskajac już nogi mocno. W pewnej chwili popuscilam parę kropel i postanowiłam już iść do domu. Kolega dalej gadał za 5 min znow mimo zaciskania popuscilam wtedy szybko go przegnalam i poszlam w stronę mieszkania. Gdy przrkrecalam klucz w zamku od drzwi mieszkania nawet nie wiem kiedy zaczęłam sikac. Chciałam to zatrzymać Ale się nie dało. Beznadziejne uczucie. Czy to normalne że nie mogłam tego zatrzymać? Czy coś mi się stało? :-(

Gość gość
moja na mnie popuściła dziś w nocy kilka razy, boskie uczucie mmm

Gość gość
Raz wracałam autobusem godzinę i później szłam z 20 min pieszo i całe drogę popuszczalam już w majtki bo nie mogłam wytrzymać a ludzie chodzili nie było gdzie przykucnac. Też trzymałam z całych sił Ale co chwilę coś poleciało jak szłam pęcherz był już przrpelniony. Nim doszłam do domu czarne leginsy były mokre do kolan prawie już. Jestem w twoim wieku choć wiek tu pewnie nie ma znaczenia jak pęcherz już pełny to puszcza

Gość gość
Też

Gość ja_Dyzio
no dobra a co szkodzi aby na chwilę i na moment koledze powiedzieć i kolegę przeprosić, że fajnie się rozmawia ale muszę siknąć, czy nie obrazisz się kolego, jeżeli siknę kucając przy kole ? korona spadnie z głowy ?

Gość Kupa i siku

Ja kiedyś jak jechałam samochodem i miałam 7 min drogi do domu i strasznie mi sie chciało siku i myślałam że wytrzymam ale jedbak sie pomylilam i w pewnym momencie jade i czuje jak mam mokre spodbie tych sików było chuba 1,5 litra i czasem mam tak ze jak robie siku to kupe odrazu też i w tym przypadku akurat tak było i co najgorsze to była sraczka wiec no

Gość gość
4 minuty temu, Gość Kupa i siku napisał:

Ja kiedyś jak jechałam samochodem i miałam 7 min drogi do domu i strasznie mi sie chciało siku i myślałam że wytrzymam ale jedbak sie pomylilam i w pewnym momencie jade i czuje jak mam mokre spodbie tych sików było chuba 1,5 litra i czasem mam tak ze jak robie siku to kupe odrazu też i w tym przypadku akurat tak było i co najgorsze to była sraczka wiec no

Ile masz lat.

Gość Kupa i siku
Dnia 2.02.2019 o 19:39, Gość gość napisał:

Ile masz lat.

A co cię to obchodzi