Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jedna dziewica i lesbijka

Polecane posty

Gość gość

musze mieć dziewice by zacząć sie kochać z kobietami zina tego chyba nie zrobię moze z jakas 30 latka jeszcze ale wątpię. kochałem kiedyś kobiete ale mnie to zniszczyło od tego czasu bardzo dużo masturbuje sie i jestem zboczony na gg itp troche mi to poryło mózgownice. jestem wciąz pod jej wpływem bo to jedna szkoła itp. ostatnio nawet zaczyna znowu obok mnie siadać jakiś koszmar z tego a mnie taki pech osadza że masakra zaczynam sie powoli zastanawiac czy ona się nie pojawia wtedy gdy jestem szczęśliwy trochę by zabrać mi szczęście . tzw wampir energetyczny. po studiach nie bede pracował w zawodzie choc troche to lubiłem ale zniszczyło mnie to ostatnie pół roku nauki . a finansowo leże choc całe wakacje pracowałem ale jak pisalem to chyba ten wampir energetyczny bo co zarobie pieniadze to jak w błoto dosłownie w auto 4 tys w komputer 600 zł wczoraj i dalej nie działa kolejny 1000zł musze włożyć już nie mam z czego;/ powoli pokój bede remontował konieczne to jest w 1000zł chce sie zmieścić ;P. Przechodząc do sedna sprawy chce znalesc dziewczyne na stałe najlepiej ale wampira mam caly czas obok do końca studi. brakuje mi bardzo dziewczyny i mi odbija i sie masturbuje jak opętany . kolejny problem to brak mi odwagi tu był problem alkocholizmu ojca i jego krzyczenie po mamie i mnie czasem co spowodowało że teraz się boje życia decyzji odważnych np bałbym się sam pojechać nad może autobusem ..nie mam kolegów niestety troche to moja wina bo nie umiałem z nimi wychodzić caly czas mama mnie denerwowała swym dopytywaniem gdzie ide pod pretekstem martwienia sie i w końcu zamknąłem sie w sobie i za czołem walić i taka faze 2 letnia miałem i trzeba byłoby zmienić to. z ojcem jest problem z nim sie nie da rozmawiać jest kierownikiem i on ma zawsze racje nawet głos podnosi i to potem też do domu sie przenosi ostatnio mnie opierdolił że złe pustaki kupiłem do pokoju xd choć prawdopodobnie takie sa potrzebne bez steropianu itp. Co by mi doradziliście ? czy na studiach mam kolegów niestety może coś jest ale nie umie z nimi więzi utrzymać rożnie to było przez ta kobietę ale ogólnie nie umie z nimi relacji na wiązać jeszcze od niej chłopak jest już nie chłopak i teraz sie gapi na mnie jakby to moja wina i jakbym mu zepsuł wszystko a ona siada obok mnie może temu ze pisze do niej czasem zboczenie itp. ale ona tak nie czyta to co pisze ani spotkać sie raczej nie chce ja juz tez nie chce chyba jest ok ale po tym co mi zrobiła to juz nie.podstawowe pytania : 1. co zrobić z wampirem i jej chłopako nie chłopakiem ? i jej podchodzeniem ku mnie a nie posiadaniem umiejętności rozmawiania z nia przy wszystkich szczególnie jak ini sa a oni niby byli para anie są sie całowali ale ona pisała ze z nim nie jest huj wie co z nimi jest a co do mnie czuje itp.i nie ukrywam że taka sytuacja gdy ona siada obok a tamten sie z nia kłóci albo patrzy sie na nia a inni wiedza że tez sie w niej podkochiwałem że to mnie stresuje bardzo. 2. co zrobić z ojcem by nie krzyczał inie czepiał sie każdej rzeczy że ma być tak jak on chce i jak z nim stworzyć zdrowe relacje 3. Co zrobić by mama była nie nadopiekuńcza i by sie nie dopytywała co chwile gdzie idę jak szpieg. już powoli tak nie robi bo nie wychodzę choć jakbym wychodził kto wie czy jej to nie powróci. 4 problemy finansowe i wszystko mi nie wychodzi pracuje ciężko ale pieniądze znikają na byle czym bo wszystko sie psuje. 5. no i jak wygrać z nałogiem masturbacji brakiem szacunku do kobiet dlatego ze nie sa dziewicami i zrobić pierwszy sex i sie nie bać że sie zapłodni kobietę i skończy jak brat z kobieta nie umiejąca żyć racjonalnie. Za każdą miła szczerą odpowiedź dziękuje.

Gość gość
eh nikt nic niepowie xd

Gość gość
niestety muszę studia skończyć i odnowa zacząć odziwo na budowie nawet mnie ludzie lubią i jestem szczęśliwy a na studiach nikt mnie nie lubi. xd jak studia sie skończą to z automatu prawdopodobnie znikną 3 problemy finansowe miłosć i stres ze studiami związany i niewiedza. teraz misie chyba nie uda tego naprostować musze jeszcze wytrwać to 6 miesięcy .mam nadzieje że jeszcze bedzie jakas dziewica czekać na mnie.:)