Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto się poświęcać?

Polecane posty

Gość gość
Ale jaki to on ma problem? Tłumacze Ci że uczucie zakochania tak szybko się nie wypala, napewno nie po paru miesiącach, teraz na tym etapie to on powinien wariowac na Twoim punkcie. Tak nie jest więc raczej Ty tylko jesteś zakochana. Faceci wiele gadaja i robia, udaja żeby zaciągnąć kobietę do łóżka... Taki taniec godowy. U was już seks był, więc osiągnął cel, teraz już nie musi się starać o seks i się powoli dystansuje... To nie jest miłość z jego strony.

Gość gość
Przecież sama napisałas,, nie raz mówi żeby nie marnować czasu z nim". No ale Ty oczywiście będziesz go tłumaczyć i sobie wmawiać że coś z tego będzie. On nie chce nic poważnego z Tobą, jak znajdzie odpowiednią kobietę i się zakocha to szybciutko się zaangażuje bez takich rozkmin. Póki co musi gdzieś spuścic z krzyża to jest z Tobą.

Gość gość
Może macie wszyscy rację,za bardzo chcę żeby mnie pokochał,rozumiem że faceci chcą tylko jednego... naprawdę nie rozumiem jednego dlaczego w takim razie przedstawia mnie rodzinie,dzieciom... nie spotkamy się tylko po to żeby uprawiać seks

Gość gość
Bo faceta nie zrozumiesz. Patrz na czyny a nie na to co mówi.

Gość gość
20:10 i w końcu ktoś mądrze powiedział właśnie czyny mówią co innego,nie przychodzi po to żeby tylko mnie bzyknac,martwi się,stara tylko tego uczucia niby brak... już nie rozumiem

Gość Gość
Dnia 10.10.2017 o 22:49, Gość gość napisał:

20:10 i w końcu ktoś mądrze powiedział właśnie czyny mówią co innego,nie przychodzi po to żeby tylko mnie bzyknac,martwi się,stara tylko tego uczucia niby brak... już nie rozumiem

I co, dalej z nim się spotykasz? On może nawet w jakiś sposób przywiązal się DO Ciebie ale Cie nie kocha i dlatego nie chce być w związku na poważnie. Idiotka z Ciebie. Choć obstawiam że mógł znaleźć inna i kopać Cie w d...e. 

Gość ...

Jeśli chcesz wiedziec co zrobić w tej sytuacji, co on o Tobie myśli, co czuje,  czy będziecie razem w przyszłości , napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl