Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

załóżmy że trzylatek nie chce chodzić do przedszkola. To ma gnić z matką w domu?

Polecane posty

Gość gość
11:53 PUDŁO :))) ja obecnie jestem na urlopie wychowawczym. A to dziecko które opisuje nie sposób lubić, prawie każdy już ma ich dosyć. Bo to dziecko nienawidzi nikogo z rodziny, nawet do obcych dzieci na podwórku wykazuje wrogość i mówi żeby się wynosiły. Nienawidzi tez.moj3go syna i głośno to wypowiada a co mu Dwulatek takiego zrobił? ?? I tak, macie racje nie lubię tego bachora ani jego matki za to ze NIGDY NIE zwraca mu uwagi gdy on wygłasza takie teksty. Nigdy nikt mu ni mówi ze to źle. Ale oczywiście wy byście go darzyly mega sympatią i jego rodziców za ich bierność i przyzwolenie na chamski język w stylu: "wynoscie się stad", "nie chcę go". Prawda, hipokrytki? :) Coś mi mówi ze to jego.niepojscie między dzieci zrobi mu jeszcze większe kuku. Wychowali bezczelnego dzieciora przekonanego o tym ze jest lepszy, jeszcze im Ksieciunio pokaże.

Gość gość
bez przesady tez tym łamaniem dziecka...a jak dziecko nie toleruje opiekunki z którą jest w domu, choć ona się sprawdza, to też nie zostawicie dziecka z nią?

Gość gość
@ 11:34 to zdecydowanie od złej strony zaczynasz kształtowanie dzieciaka na "sprawnego człowieka" skoro izolujesz go od życia, przedszkola, dając się szantażować, że on sobie nie życzy

Gość gość
Witam. Podejrzewam, że są tu ludzie z Konstancina - Jeziorna i okolic. Jeśli jeszcze nie wybraliście przedszkola dla swojego dziecka albo chcielibyście je zmienić to polecam Goodstart w Konstancinie. Jest to kameralne anglojęzyczne przedszkole. Mają sporo fajnych zajęć np. plastyka czy rytmika a nawet gimnastykę z rehabilitantem. Pozdrawiam :)