Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KOBIETY SAMOTNE JAK SOBIE RADZICIE

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie, ja 19tc. Sytuacja wiadoma, ojciec dziecka nie utrzymuje ze mna zadnego kontaktu po tym jak nie zgodzilam sie zazyc tabletek na poronienie.. On nie pracuj i pracowac nie moze bo jest chory,ma zaswiadczenie. Alimenty napewno jakies sad zasadzi ale pewnie grosze, mysle ze nawet 500 nie dostanie dziecko nasze. Miala ktoras taka sytuacje?

Gość gość
Nie jestem samotna matka, ale znam takie... zdecydowana wiekszosc po urlopie macierzynskim wrocila do pracy a dziecko albo do zlobka albo z opiekunka. No ale do tego trzeba miec prace :P... A tak na marginesie male pytanko : chcialas sobie z facetem ktory nie pracuje i pracowal nigdy nie bedzie zycie ukladac ??? Czy byl tylko doby w lozku i reszta sie nie liczyla ?

Gość gość
nie poplujcie sie, moze ona nie chciała sobie zycia z nim układac, wielu ludzi po prostu uprawia seks.. a moze chciała, tylko zle go oceniła.

Gość gość
Nikt swiadomie nie wybiera oszlomow na partnerow. Ludzie na poczatku zachowuja sie normalnie, a potem... albo ich przerasta albo pokazuja prawdziwe oblicze... Nie o tym temat, wiec czytajcie ze zrozumieniem

Gość gość
trzeba było myśleć PRZED

Gość gość
Mnie byly partner zdradzil jak bylam w 18 tc. Teraz jestem w 27 tc i nie moge sie pozbierac. Bylismy razem 2 lata. I wypina sie teraz na dziecko. A ja nie widze tu MOJEJ NIEODPOWIEDZIALNOSCI.