Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

GDZIE LECZYĆ PRYWATNIE DZIECKO W WARSZAWIE

Polecane posty

Gość gość

Hej, szukam prywatnego pediatry w Warszawie- polecacie kogoś? Albo najlepiej placówkę, bo mała regularnie musi też odwiedzać alergologa i wolę chodzić do jednej przychodni niż tułać się po różnych miejscówkach :D będę wdzięczna za pomoc.

Gość gość
Ja ostatnio wszystko w medicover zalatwiam ale to akurat usg I chirurg itp. Alergologia miałam gdzie indziej ale średnio zadowolona byłam.

Gość gość
też szukam alergologa, bo synek ma chyba azs i potrzebuję dobrego specjalisty, bo na razie byłam u kilku na fundusz, ale żaden mi nie odpowiada :/

Gość donnak
a byłaś w szpitalu Medicover? Tam mają oddział pediatrii bardzo fajny :) ogólnie placówka jest o tyle profesjonalna, że nie ma też problemu z awaryjną wizytą np. w środku nocy.

Gość gość
Doktor Maria Bielecka- Zylbersztejn. Ma specjalizacje z pediatrii, alergologii i pulmonologii. Na fundusz przyjmowała w Instytucie Matki i Dziecka poradnia alergologiczna, a prywatnie na Belgradzkiej 48. Wspaniały lekarz i człowiek. Wyprowadziła mi syna z nawracających obturacyjnych zapaleń oskrzeli.

Gość jankass
o tak, też polecam szpital Medicover. Mi akurat zdarzyło się tam być późnym wieczorem, bo córcia zaczęła gorączkować. I byłam zaskoczona, że obsługa była w pełnej gotowości, nie musiałam czekać w kolejce i córcia szybko została podłączona do kroplówki, po kilku godzinach czuła się o niebo lepiej.

Gość gość
Dzieki za wasze wypowiedzi, ten Medicover brzmi rozsądnie, sprawdzę ich adres w Warszawie i chyba umówię się na wizytę z córeczką :)