Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja_Dyzio

chciałbym poznać prawdę, faceci różnie opowiadają, kobiety różnie opowiadają

Polecane posty

Gość Ja_Dyzio

wyobraźmy sobie taką historię hipotetycznie lub w realu: - grupa 60 osób , którzy dobrze się znają i razem pracują od dłuższego czasu otrzymała propozycję z 'Dyrekcji' aby pojechać na spotkanie integracyjne na Mazury, czyli będą szkolenia, tańce i pijaństwo do upadłego i są chętni na taki wyjazd, czyli : - 30 kobiet w różnym wieku, panny i mężatki - 30 facetów w różnym wieku , kawalerowie i żonaci 60 osób mówi wprost, że chce się fajnie pobawić i 'schlać ryja' , wiemy jak to jest na takich 'integracjach' , mężatki pod wpływem 'alko' były tak pijane, że nie pamiętały nad ranem z którym kolegą się bzykały, żonaci i kawalerowie też nie pamiętają NIC z integracji i z którą koleżanką się wykąpali pod prysznicem , wielu po takich integracjach wspominało, że nie pamięta , która koleżanka gryzła kindybała aż do bólu, zatem moje pytanie: - jak się zachowuje prawdziwa lesbijka na widok kindybała ? czy chce odgryźć kindybała czy chce uciąć nożem być może na widok kindybała ucieka do koleżanki pod prysznic zatem, namawiam do dyskusji , jak się zachowuje kobieta 'hetero' to już wiadomo a co na ten temat mają do powiedzenia lesbijki ?

Gość gość
Pewnie im TO zwisa :P

Gość Ja_Dyzio
a jak nie chcecie w realu to może być w biedronce

Gość Ja_Dyzio
zapomniałem wam podać długość mojego kindybała we wzwodzie, to 6 cm, olbrzym co nie

Gość Ja_Dyzio
piszcie a jak umyję zęby to przeczytam

Gość Ja_Dyzio
przecież prawdziwych lesbijek jest sporo, każdego roku się rodzi w Polsce ok. 1,5-2 procenty lesbijek , czyli kobiet 'homo' i co, NIC nie chcecie powiedzieć , jak się zachowujecie na widok kindybała ? kilka tysięcy lesbijek w Polsce mieszkających nagle NIC nie ma do powiedzenia ? dziwna sprawa !

Gość gość
Ja_Dyzio, 6 cm to olbrzym chyba masz największego na kafe