Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuje jakby był dla mnie obcy

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich!:) Mam nadzieje ze nie bedzie to zbyt długie. A mianowicie, mam chlopaka ponad rok i byłam zakochana 1 raz tak inaczej tak mocno. Przerodziło sie w milosc i większość czasu było miedzy nami bdb. Gdy sie kłóciliśmy zawsze wiedziałam ze sie pogodzimy. Jakos ponad miesiąc mam dziwne myśli i uczucia. Zaczelam sie czuć samotna nawet przy nim, na myśl o tym jak było kiedys chciało mi sie wręcz plakac. ( dodam ze wtedy zaczął sie taki słabszy okres miedzy nami ale mimo ze z niego wyszliśmy to zostało) czułam sie tak jakbym straciła najważniejsza osobę w życiu mimo ze ciagle z nim bylam. Ostatmio sobie uświadomiłam ze to wyglada tak ze 3/4 związku byłam z super chłopakiem byłam najszczęśliwsza na swiecie a ostatnie trzy miesiące jestem z kimś kompletnie innym. Czuje sie jakby moj chłopak gdzieś zniknął i pojawił sie zamiennik jego. Czuje sie przy nim inaczej dziwnie. Zamknęłam sie bo stwiedzilam ze nie chce sie przed nikim otwierać jak przed tym chłopakiem z którym byłam. Traktuje go Ostatmio jak obcego mimo ze to ciagle ta sama osoba.. nie wiem czy moze mieć wplyw na to ze mam podejrzenia nerwicy natrętnych myśli i depresji.. proszę o pomoc kochani bo bardzo mi z tym złe i nie wiem jakie kroki robic :/

Gość gość
Czy jestem w ciąży?

Gość gość
Z uczucia pozostał popiół