Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w wieku 27 lat wypada....

Polecane posty

Gość gość

... zdawać maturę, uczyć się języków obcych, iść na studia, poprawiać wymowę u logopedy?

Gość gość
pewnie, że wypada. Ja poszedłem na drugi kierunek w wieku 27 lat i teraz mam dobrze płatną pracę. W wieku 29 lat z tego kierunku pojechałem na roczne stypendium, gdzie poznałem full fajnych ludzi i pojeżdziłem po świecie. Jezyków uczę się od dawna - ostatnio hiszpański, więc nie ma żadnej granicy wiekowej, tylko samozaparcie i motywacja.

Gość gość
Najgorsza jest abnegacja i nicnierobienie. Czasami wybory nie są trafne, ale trzeba zawsze próbowac, najgorsze to uświadomienie sobie po latach, że w zasadzie nic nie robiłeś, tylko mędrkowanie i siedzenie latami na portalach społecznościowych - to są puste kalorie życiowe :)

Gość gość
Chcę tego, na razie myślę o tym, żeby zapisać się na dwa kursy, ale na wszystko potrzebne są pieniądze. Masz pomysł, jak je zdobyć.

Gość gość ktory wie
Wypada? co to za pytanie. Zacznij od wizyty u psychologa, bo to na poczatek dobrze Ci zrobi.

Gość gość
Jak chcesz wiedzieć czy spełnisz swoje cele, marzenia, jak do tego dojść , napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl