Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nagle po 3 latach razem jemu sie jednak odwiduje ze jednak to nie jego syn

Polecane posty

Gość gość
byłoby mi wstyd brać alimenty od chłopa ,ktory nie jest ojcem mojego dziecka.WSTYD WSTYD! jak sie rozejdziecie to alimenty powinien placic ojciec biologiczny . Taka typowa madka , hajs hajs ....

Gość gość
Rozstania, w tym czasie spotkania z innymi, powroty. Na końcu ciąża z innym i ślub z innym. Kurde jednak te Trudne Sprawy, Ukryta Prawda itp.mają odzwierciedlenie w rzeczywistości:). Płacić powinien prawdziwy ojciec, czemu On ma sobie żyć spokojnie, a autorko On pewnie nie wie, że ma dziecko, prawda? Z drugiej strony Twój mąż, wiedział, wrócił, wychowywał i nagle Mu się odwidzialo...

Gość gość
To nie zaprzeczenie ojcostwa, a ustalenie bezskuteczności uznania ojcostwa. Można zrobić to w terminie 6 miesięcy od uzyskania informacji, że nie jest się rodzicem. Termin jest terminem zawitym prawa materialnego, nie podlega przywróceniu. Terminy nie obowiązują prokuratora. Sąd bierze pod uwagę dobro dziecka, zresztą ona faceta nie oszukała, sam się zgodził, a " chcącemu nie dzieje się krzywda".

Gość gość
Miej honor kobieto, co innego "wychowywanie jak swoje" a co innego żebranie o kasę po rozstaniu. Chciał dobrze, nie wyszło daj mu spokój.

Gość gość
ja jestem w takiej samej sytuacji tyle że byliśmy z sobą 15 lat poznaliśmy się jak byłam w 9 miesiącu ciąży . Mój facet doskonale o tym wiedział mimo to poszedł ze mną do usc i uznał dziecko jako swoje potem miałam z nim jeszcze dwoje teraz się rozstaliśmy i On sam mi płaci na roje bez sądów i innych pierdółek , ale jek by nie płacił mi na pierwsze dziecko które kocha go nad życie i w nim widzi ojca tylko by mi powiedział że to mój bękart to by go już na oczy nie zobaczył . Tyle że mój były ma klasę i w życiu by tak nie postąpił traktuje go jak własne dziecko Zanim mnie ocenicie dodam że moje pierwsze dziecko jest z gwałtu tak , że alimenty od tatusia odpadają chyba z wiadomych powodów .